windows XP format atma sorunu..

kazzy

New member
Reaction score
0
ACİL YARDIM windows XP format atma sorunu..

Windows 7 kullanıyordum gerekli nedenlereden dolayı pcyi XP'ye çevirmek istedim bende XP cdsi vardı ama format sırasında bazı dll dosyalarını yüklemiyor ve son aşamada hata alıdığım için internetten yeni XP setupu indirdim setup CD'ye attım Bilgisayara res attım ön yükleme yerine geldim ama ön yüklemeye geçmiyor ne yapmalıyım şimdiden herkese teşekkürler...

elinde mevcut olan xp cd si çizilmiştir haliyle dll yükleyemiyor... netten indirdiğin xp ise yha bozuktur yada eksiktir...

elinde mevcut olan xp cd si çizilmiştir haliyle dll yükleyemiyor... netten indirdiğin xp ise yha bozuktur yada eksiktir...

zamundadan indirdim XP SP3 bu olmayınca XP SP2 yi indirdim 2sindede aynı sorunla karşılaştım ama bozuk veya eksik olduğunu sanmıyorum

peki yazdırma hızını nasıl ayarladın,en düşük hız da mı yazdırdın,hızlı yazdırdıysan görmeyebilir;)

değişik başka windovslar dene çünkü bir üst sürümden bir alt sürüme dönüyorsun o yüzden hata verebilir mediacenter windovsu indir hiç sonuç alamassan birde bunla dene

Geri