windows Xp de harddisk sorunu 1392 hata kodu.

enkidupsha

New member
Reaction score
0
Arkadaşalar windows xp de sorunum var.Sorun ise ben 2 bölüme ayrılmış hardiskimde E sürücüsü içine harici hard diskten bilgi atarken bilgisayar kapandı ve Siyah ekran çıkmaya başladı ve windowsu onarmamı istedi ama onaramadım mecburen format atmak zorunda kaldım.Ama E: sürücüsüne format atmadım içindeki bilgiler önemli olduğu için ve bilgisayarımı açtığımda E:sürücüne giremiyorum çift tıklıyorum.E:\erişilmez Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda yazıyor.Üzerine gelip sağ click yaptığımda ise dosyada boş alan 0 byte kullanılan alan 0 byte yazıyor ve chdsk olayınıda çalıştır komutundan denedim ama olmadı.İçindeki bilgiler benim için çok önemli :vur ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum.İnternette bir çok yerde arama yaptım ama sonuç almadım.Format atmadan bilgilerimi nasıl kurtarabilirm:saskin cevaplarınızı bekliyorum arakdaslar yardım ederseniz gerçekten hayra girmiş olacaksınız çok sağolun şimdiden...

ve arkadaslar bu e sürücüsü ntfs formatından raw formatına dönüşmüş

RECOVERY MY FILES ara forumda BULURSUN bilgilerine sürücünü dahil ettikden sonra ulasirsin format atmis olsan bile :) AYRICA
Main Features of RT v2.3 programini ara RAW dat larini okur ..forumda yoksa deneme sürümünü indir yeter isini görür. .sonra jpeg formatina cevir bulduklarini yani raw to jpeg converter programiyla haliyle iyi forumlar BU KADAR

Ontrack Easy Recovery isini görür Sürücüyü bicimlendirmeden icindekileri başka sürücüye yedekleyebilirsin.

Arkadaslar çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ben bu 2 yöntemide denicem önce easy recoveri denemek isitiyorum ama .o Programı tam sürüm nasıl bulabilirm bunun içinde bir son yardım edermisiniz?bana bi link atarsanız sevinirm.Sağlıcakla kalın...

http://rapidshare.com/files/16751705/EasyRecorvery_Profssional.rar.html şöyle bi link buldum ama tam sürümmü değilmi emin değilim

Geri