Windows XP Dark Edition v3 !! TüRKCe

hocam ellerine kollarına saglı bunu cd keyını yazarmısın saygılarımla

arkadaşlar ben tüm partları ve türkçe eklentiyi indirdim.Partları indidirken herhangi bir sorun olmadı bende.Ama bazen benimde başıma gelir bu tür aksilikler genelde indirmeden kaynaklanan problemler oluşuyor.Problem oluşturan partı tekrar indirmeyi deneyin.
Cd nin içinde key var '' V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J '' key dosyası olarak yazılmış.Bende kurmadan keyi not aldım ama key girmem gerekmedi çünkü kurulum katılımsız olmuş.Key girmeninize gerek yok.Türkçe yapma işine gelince arkadaşın dediklerini tam yaparsanız türkçe oluyor.Vista görünümü ile kuruluyor semboller vista sembolleriyle aynı.Ancak tamamen türkçeleşmedi benim pc de.Bir arakadaş türkçe caps verseydin demiş.ben türkçesini kurdum ama bir çok yerde gene ingilizce var.My computer,my files gibi ikonlar gene ingilizce kalıyor.Ama önmeli bir kısmı türkçeleşiyor.Ya ben tam yapamadım yada program böyle.Ama dedgim gibi çok önemli bir kısmı tamamen türkçeleşiyor.Boot etmiyor yazısıs var.Eger imajdan yazdırdıysanız boot ta hiç bir sorun çıkmıyor.ben kurdum ve denedim.Bir arkadaşımız böyle toplama xp lere güvenmiyorum demiş.ben orjinal xp cd sinin kopyasından 15-17 dk da kuruyorum xp yi ancak bu cd den kurulum biraz uzun sürüyor yaklaşık 30 dk aldı kurulumu ancak içinde İE 7 MP 11 ve messenger live kurulu geliyor.Sata ve raid sürücüleri entegre edilmiş bence çok güzel bir cd olmuş.Panda2008 ile kurmadan önce tarattım herhangi bir sorun çıkmadı.ancak spy taraması yapmadım.Melih arkadaşımıza teşşekkür ediyorum.Eline emegine saglık saol

eline sağlık kardeş...indirip deneyelim...

Ben sorunsuz indirdim. Ama malesef format sonrası msn i kurarken hata verdi. Sonra onu es geçtim karşıma boş bir ekran çıktı. Bekle bekle hiçbir şey olduğu yok. Sadece ekranın ortasında dikdörtgen pencere vardı. Fare imlecini oraya getirdiğimde meşgul işareti çıkıyordu. Görev yöneticisini açtım. Çalıştı baktım install gibi bir şey runnig diyor. Saatlerce bekledim hiçbir şey olmadı. En sonunda kapatarak pc yi açtım. Ama ne program yükletiyordu nede başka bir şey. Dilini Türkçe yapmak istedim o da olmadı hata verdi arkadaşın dediklerini yaptım ama hatadan dolayı yüklemedi.

Tavsiyem kotanıza yazık etmeyin. Çalışmayan sorunlu bir xp çünkü

ben yükledim bunu makineye.söylediğin gibi dil paketi kurulumunu da eksizksiz yaptım.bölgesel dil seçenekleri kısmında türkçe seçmediğim menü kalmadı.
buna rağmen makine kısmen ingizlizce ve hiç hoş diil!!!
kimi menü yerleri türkçe kimisi ingilizce.

2 sorum olacak

daha sonra uptade edebiliyormuyuz ve benim pcim bunu kaldırırmı

1.6 p3 ve 750 ram var 32 bit

Arkadaşlar indirip, kurup deneyene kadar her hangi bir şey yazmak istemedim. Bu paylaşımı yapan arkadaşa da bu xp yi hazırlayan arkadaşlara da çok teşekkürler. Ne partlarda ne kurulumda sorun çıkartmadı. Elleriniz dert görmesin.

teşekkürler emeğine sağlık kadeş

arkadas guzel hos pırogram ama nedense tam turkce olmuyor sebep? bide bu sadece dark edition v3 degil teması yuklenmıs xp saygılarımla

5. partta sorun var galiba,hep yarıda kalıyor.emeğine tşkrler kardeşim

Geri