arkadaşlar ben tüm partları ve türkçe eklentiyi indirdim.Partları indidirken herhangi bir sorun olmadı bende.Ama bazen benimde başıma gelir bu tür aksilikler genelde indirmeden kaynaklanan problemler oluşuyor.Problem oluşturan partı tekrar indirmeyi deneyin.
Cd nin içinde key var '' V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J '' key dosyası olarak yazılmış.Bende kurmadan keyi not aldım ama key girmem gerekmedi çünkü kurulum katılımsız olmuş.Key girmeninize gerek yok.Türkçe yapma işine gelince arkadaşın dediklerini tam yaparsanız türkçe oluyor.Vista görünümü ile kuruluyor semboller vista sembolleriyle aynı.Ancak tamamen türkçeleşmedi benim pc de.Bir arakadaş türkçe caps verseydin demiş.ben türkçesini kurdum ama bir çok yerde gene ingilizce var.My computer,my files gibi ikonlar gene ingilizce kalıyor.Ama önmeli bir kısmı türkçeleşiyor.Ya ben tam yapamadım yada program böyle.Ama dedgim gibi çok önemli bir kısmı tamamen türkçeleşiyor.Boot etmiyor yazısıs var.Eger imajdan yazdırdıysanız boot ta hiç bir sorun çıkmıyor.ben kurdum ve denedim.Bir arkadaşımız böyle toplama xp lere güvenmiyorum demiş.ben orjinal xp cd sinin kopyasından 15-17 dk da kuruyorum xp yi ancak bu cd den kurulum biraz uzun sürüyor yaklaşık 30 dk aldı kurulumu ancak içinde İE 7 MP 11 ve messenger live kurulu geliyor.Sata ve raid sürücüleri entegre edilmiş bence çok güzel bir cd olmuş.Panda2008 ile kurmadan önce tarattım herhangi bir sorun çıkmadı.ancak spy taraması yapmadım.Melih arkadaşımıza teşşekkür ediyorum.Eline emegine saglık saol