Windows XP Blue Edition SP3 2010 TR

terenova77

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
1zwdq38.jpg

Windows XP Blue Edition SP3 2010 TR

Hızlı Bakış:

SP3 İçerir - Full Sata - Türkçe - Full Klavye Dilleri - Hiçbir Sürücü (driver) Eklenmedi.​

Tam Güncel: MSDN SP3 + Kasım 2009 güncellemeleri, IE8 direk entegrasyon, DX9(Mart 2009) ve WMP11 ile tam güncel bir XP'dir.
Orjinallik doğrulamasından geçer : En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47... değil.)
SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : Blue Edition (Ocak 2009) SATA sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır.​

XP için optimizasyon, kullanışlılık ve hız ayarları, aşırıya kaçmadan, temel olarak yapılmıştır.​

Internet Explorer 8 (Ayarlı ve güncel)​

Media Player 11 (Ayarlı ve Güncel)​

Çeşitli şık temalar ve duvarkağıtları + Fare imleçleri.​

Full Net Framework Eklendi.​

Windows 7 Seven Bar ve Bir kaç Küçük Addon Eklenmiştir.​

Kardeşim İndirip Deniycem Tşk.ler Emeğin İçin.
Fakat Bir Sorum Olucak Forumda Daha Önce Perfect Xp Diye bir entegre xp İndirmiştim.
CD RW birtürlü tanımadı ve nero hiç çalışmadı ayrıca İçinden Çoğu şey silinmişti.
Mesela Moviemaker bile yoktu.
Baya bir sorun yaşadıktan sonra kaldırdım.
Sistemi tekrar entegresiz sp3 süz Çıplak bir xp ile formatladım.
Aynı sorun bundada olurmu?Eğer olucaksa hiç indirmeyelim diyorum.
bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

vee en onemlisi güncelestirmeler açik olursa sorun yasarmiyizz...

Kardeşim İndirip Deniycem Tşk.ler Emeğin İçin.
Fakat Bir Sorum Olucak Forumda Daha Önce Perfect Xp Diye bir entegre xp İndirmiştim.
CD RW birtürlü tanımadı ve nero hiç çalışmadı ayrıca İçinden Çoğu şey silinmişti.
Mesela Moviemaker bile yoktu.
Baya bir sorun yaşadıktan sonra kaldırdım.
Sistemi tekrar entegresiz sp3 süz Çıplak bir xp ile formatladım.
Aynı sorun bundada olurmu?Eğer olucaksa hiç indirmeyelim diyorum.
bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

güvenle inidrebilirsin böyle bir sıkıntı olmayacak

ellerine saglık ındırıyorum bı ara bozulursa :D pc atıcam formatı daha dun gece attım :D ondan oncekı gece w7 kurdum ondan oncekı gece kafayı yıyoduöm :D

ellerine sağlık ama 2.patta sorun var ne rapidden nede hotfile den tam inmiyor bozuk arşiv hatası part2 yenilersen sevinrim.

Blue edition sadece ismi eğer diğer XP modifliyelerine bakarsanız onlarda aynı yazı fontunu aynı temayı aynı simgeleri taşıyorlar bence hiçbir fark yok

linkler silinmiş......yeni den uploadc edermisin

Geri