Windows XP Black Edition Sp3 2010 Türkçe + MSDN + İE8 + MP 11 + Orjinal [RS]

Ab-ı Bâde Reng

New member
Reaction score
0
16a2khl.jpg

Tam Güncel : MSDN SP3 + Mayıs 2010 güncellemeleri, IE8 direk entegrasyon, DX9(Haziran 2010) ve WMP11, DotNet 1-2-3-3.5 ile tam güncel bir XP'dir.
Orjinallik doğrulamasından geçer : En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47... değil.)
SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : Black Edition SATA (Opsiyonel)sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır.

Cd versiyonunda çıkarılan bileşenler Driverler, Program Merkezi ve Uzak Doğu Dilleridir.

XP için optimizasyon, kullanışlılık ve hız ayarları, aşırıya kaçmadan, temel olarak yapılmıştır.
Internet Explorer 8 (Ayarlı ve güncel)
Media Player 11 (Ayarlı ve Güncel)
Çeşitli şık temalar ve duvarkağıtları + Fare imleçleri.
Son olarak Bir kaç Küçük Addon.

NOT : Temalar sistemi kasmaz normal msstyle ve theme dosyalarıdır. Ayrıca tüm sistem ikonları değiştirilmiştir. Bu da direk değişim yapıldığı için kaynak harcamaz.

Sistem Görüntüleri :

52402071.png

16860665.png

25295581.png

40940636.png

64082854.png

13z95z7.jpg

RapidShare :
http://rapidshare.com/files/401717078/Ab-__B_de_Reng_-_KCALBPXMETSIS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/401728538/Ab-__B_de_Reng_-_KCALBPXMETSIS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/401739613/Ab-__B_de_Reng_-_KCALBPXMETSIS.part3.rar

ben de bugün indirmeye başladım inşallah beklediğimi bulurum
evdeki windows çook yavaş bunun hızlı olmasını umut ediyorum

gecenin bu saatinde indirmeye başladım yarın inmiş olur artık formatı attıktan sonra goruşlerimi bildirim :d

teşekkürler tugay güzel paylaşım ben win 7 kullanıyorum ama bazı akrabalarıma format atmak zorunda kaldığım zaman işime yarar

2 dogru ınmesı bıter:d denıyıcem bılgılendırmeyı yaparım : )

dostum eline sağlık.. sağlık paylaşımlarının devamını dilerim..

saygılar...
özeRr

Paylaşımın İçin Tşkler Tugay. İndirdim Ama 2 Kere Denedim Cd 'e Yazdırıken Hep Hata Veriyor. :S

dostum ben partları indirdim fakat açılırken hata verdiler partlarda mı bir sorun var yoksa benmi yanlış açıyorum?

Tugay ellerine saglık suan kurdu 2 gunum bır sorunla karsılasmatım tek bır sorum olcakdı satede resımde black edition program kurma yerı var orası yok ıcnde eksık mı rarlar yoksa bi sorun mu var

arkadaşımm sen bu xp deki yazılım kur merkezini nasıl yaptın nerden aldın bkmm ...??

Tugay ellerine saglık suan kurdu 2 gunum bır sorunla karsılasmatım tek bır sorum olcakdı satede resımde black edition program kurma yerı var orası yok ıcnde eksık mı rarlar yoksa bi sorun mu var

vaLLa oraya nereden girebiLeceğini biLmiyorum. Ama rarlar eksik değik eksik oLsaydı bırak kurmayı, rardan bile çıkaramazdın ;)

cd yazdım sürücü işareti sizde de bilinmeyen işareti oldumu

eet oldu format rahatlıkla atıyor sona dogru bı hata verdı kullanıcı tarafından ıptal edıldı dıye tam olarak okumadım :d kullanıcı ben oldugum ıcın umursamadım sonra pc yenıden baslattı hersey tıkırında
suan pcde kurulu olan seyler ve ozellıklerını yazıyorm her hangı bı bı sorunla karsılasmadım bı tek sorun var:D elektırık gıdıp gelmesı
intel celeron 2.26
1 gb ram
128 mb fx 5200 ekran kartı :D hiç bişeye yaramıyor

Msn 9,Comodo İnternet Security,Usb Disk Security,Speedbit Video acc,idm zart zurt:D anlayacagınız bı sorunla karsılasmadım browserlerın opera mozılla felan her hangı bır kapanma olayı olmadı

kurup kullandığım en hızlı sorunsuz xp teşekkür ederim.

oncelikle cok guzel bı paylasım olmus cok tesekkur ederm.. ındırdım cd ye cektım ve kurdum... suan kullanıyorum va olducka da memnunum... yalnız bı kac ufak sorum olacak... 1.sı masa ustunde sa tık yaptıgımzda cıkan ekran cozunurlugu, araclar ve kısısellestır seceneklerıne tıkladıgımda belırtılen yol bulunamadı dıyor.. sebebı hakkında bır dusuncesı olan varsa paylassın lutfen.. 2.sı resımlerde gorudugmz blackedıtıon yazılım kur merkezı nı bulamadım =) 3.su de yenı eklenen oyunları bulamadm =) daha dogrusu buldm ama acmaya calısınca bu dosyanın yerını sız belırlemek ıstermısınz dıye soruyor yanı gozat gelıyor.. =) ama herseye ragmen cok guzel olms oldukca kullanıslı.. hatta kendı ıcndekı ınternet gezgınını (TNCWeb) kullanıyorum suan oldukcada hızlı =) dedıklerıme de bı cozum yolu sunabılırsenız daha da mınettar olacagım =)

Geri