windows xp başlangıc ve hata ve diğer mesajların içeriğini eğiştirmek

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
windows xp başlangıcRESMİNİ ve hata ve diğer mesajların içeriğini eğiştirmek

eğer uğraşırsanız windows hata ve diğer mesajlarınıda değiştirebilirsiniz örnek

paintde dosya kayıt ediceksiniz sorulan mesajda "BABACAN EMİNMİSİN YA "VS GİBİ ŞEYLER KOYABİLİRSİNİZ

Windows Xp yazısının başına isim ekleme
1-http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip PROGRAMINI indirin...

2. programın hemen sol en üstteki menüsünden open'a basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

3. ve soldaki menülerden sırası ile ***String Table****1* 6 satırdaki
'Hoşgeldiniz' yazsının yanına istediğinizi ekleyin.

4. 'Compile script' diyin ve bunu programın yine save as butonun kullanarak ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

5. programı kapatın.

6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.

7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.

8. registry'i kapatın ve kapattıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatma işmindn sonra farkı görebilirsiniz

alıntıdır

arkadaşlar hep saöledim yazdığınız mesajlarda lütfen teşekkür kelimesi geçmesin eğer edicekseniz teşekkür butonunu kullanın bunu boşa koymamış modlar sözüm sna değil çkır herkese

arkadaşımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum, bunlar gerçekten önemli bilgiler..

ben de ekleme yapayım izninizle.

ben yapı olarak regeditle oynanmasından yana değilim. tabi oynuyoruz hala ama herşey kontrol altında. bu değişiklikler yapacaksanız bile bi yere not almanızı tavsiye ederim. regediti bozduğu için format atan insanlar biliyorum...

bu ayarları başka bir yolla da ulaşabilirsiniz. daha güvenli bence.

Başlat/Çalıştır --> mmc yazıp enter diyoruz.

bu mmc konsolu Microsoft Management Console'dur.

yukarda File - add/remove snap in var. ordan Local Computer Policy'i seçin ve ekleyin.

işte burndan sonrası size kalmış. orda hemen hemen aklınıza gelen bir sürü ayar var. ben genellikle burdan görüyorum her işimi. size de tavsiye ederim.

tabi çöp kutusunun ismini değiştirecekseniz, ve bunun gibi action arıyorsanız gideceğiniz yer regedit...

kolay gelsin...

Çok gözel bir paylaşımdı.

Geri