Windows xp aÇılış sorunu

mamj

New member
Reaction score
0
ÖnceLikLE S.aleyküm Arkdaşlar Hayırlı Ramazanlar Benim Pc nin bir sorunu var Xp styLe

Parola koymadım Ama açılırken Kullanıcı adı şifre isitiyor ben sadece kullanıcı adını qırıyorm qiriyor bunu nsl ortadan kaldırabılırım sımdıden tesekkürler :thumbup:

Açmadan önce küçük bir pencere çıkıp kullanıcı adı ve şifre soruyor dimi.Bunu sistem geri yükleme ile kaldırabilirsiniz.Başlat>>Tüm Programlar>>Donatılar>>Sistem Araçları>>Sistem Geri Yükleme

hocam aynı şey bende çok eskiden olmuştu.sebebi alakasız olabilir ama wireless sürücüsü idi.

wireless sürücüsünü yüklerken ek seçenekler vardır.orda wireless ın sadece driver kısmını yükle ek programlarıdır falan onları yükleme.

sendede büyük ihtimal başka bi programdan dolayı öle oldu.en son yüklediğin programların birisinden dolayı böle olmuştur.

Wireless Ne porgramı ne işe yarar biraz bilgi ve varsa link ypaıyım ben qereken ayarları bu arada müzik açmayı denedım ses de yok :) herşey tmm driver felan yüklü pc de bu arada ben şifreyi unutmus tum nette okudum ve biosun pilini cıkardım 2*3 sonra taktıdım ondan driver flean qitmis olabılırımmı ? yarıdmm

Geri