Windows XP 64bit

egosss_85

New member
Reaction score
0
Herkese öncelikle merhaba burada konuya yorum yapanlara ayrı ayrı teşekkürler burda hem aklında soru olan sora bilir bilen arkadaşlarda bizleri aydınlatırsa iyi olur
:eek:
Öncelikle benim bir sorum olacak
&4 bitlik sistem aldım ama 64 bit işletim sistemni kurmak istedim ama araştırma yapmadan yüklemek istemiyorum yaptığım araştırmalarda da şu şekilde açıklamalarla karşılaştım windows XP SP2 liden birazdaha düşük performans alırsın dendi sonra oyunlarda iyi olduğunu söylediler 2. bir kişiye sorduğumda ise direk şu cevapla karşı karşıya kaldım XP64 bit yama olduğu söylendi yeniden yazılmadığı ve verim alamıyacağımı söylediler ben program olarakta Photoshop, Autocad, solid work, CAtia gibi programlar kullanıyorum bu konu bizleri bilgilendireceğini düşümdüm
iyi forumlar
cevaplarınızı bekliyoruz:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

arkadaşım bendede 64 bit işlemci var ama senin bilgisayarında kullandıgın programların 64 bitle çalışmadıgı için 64 bitin perfonmansını göremiyoruz ..32 bitlik işlemciden pek farkı kalmıyor ama yinede azda olsa fark ettiriyor ama dedigim gibi ilk önce 64 bitlik le calışan programlarında yaygınlaşması lazım ....................bu yüzden bencede kurman sana bir avantaj kazandırmaz şu an için bende xp proffesyonel kullanıyorum bence sende onu kullan ......................

flood yapmışsın 2. mesajını birleştir. veya birini sil .vs. 64bit os şu an için gereksiz.

Arkadaşin Photoshop Gibi Programlari Kullaniyorum Demişin Hiç Bir Degişiklik Göremezsin Dedigim Gibi 64 Bit Iişlemciye Uygun Programalr Olmadigi Için Doru Dürüst Piysada Ondan Verin Alamazsin Hiç Bir Farki Olmaz Xp Den Boşa Format Atmiş Olursun Anladinmi?

Sp2 ile Xp64 bit le nasıl bi bağ kurdunuz anlamıyorum...

senin 64 bit işlemcin + 64 bit Xp ve 64 bit programalrın olması lazım..; )

programlart henuz yok o yüzden bi fark olmaz verim aynı demicem daha çok verim alırsın yinede...

ozaman boşuna format atmama gerek yok en iyisi böyle devam etmek artık kısmet olursa vista için format atarız hepinize teşekkür ederim bilgilendirdiğinizden dolayı

Geri