Windows XP 25 Hanelik Şifre...

JaZKoPAt

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim kasanın arkasında 25 hanelik format şifresi yazmıyor. bu şifreyi pc içinden nasıl bulabirim yardım lütfenn şmdiden teşekkürler .

product key explorer adlı bir program var.office dahil bilgisayarında olan programların sifrelerini veriyor.(kırılmıs olarak bulabilirsin,bildigim kadar serialı yok )ayrıca belarc advisor isminde bilgisayarının donanımı,yazılımı,guvenligi vs.ile ilgili detaylı bilgiler sunan ucretsiz bir pogram da mevcut.birincisini kullanacagın tum programları kurduktan sonra kurup ilgili kullanıcı adı-sifreleri bir yere yazmanı ya da benim gibi ekran goruntusunu alıp resim olarak kaydetmeni oneririm.ilerde unutursan diye de bir bellege ya da e- mail adresinde de saklayabilirsin.

sagol

product key explorer adlı bir program var.office dahil bilgisayarında olan programların sifrelerini veriyor.(kırılmıs olarak bulabilirsin,bildigim kadar serialı yok )ayrıca belarc advisor isminde bilgisayarının donanımı,yazılımı,guvenligi vs.ile ilgili detaylı bilgiler sunan ucretsiz bir pogram da mevcut.birincisini kullanacagın tum programları kurduktan sonra kurup ilgili kullanıcı adı-sifreleri bir yere yazmanı ya da benim gibi ekran goruntusunu alıp resim olarak kaydetmeni oneririm.ilerde unutursan diye de bir bellege ya da e- mail adresinde de saklayabilirsin.

evet buldum karşıma çıktı bi 25 hanelik şifre bu şifreyle atsam olr dimi ? format atarken yarı yolda kalmamam için tedbir alıyorum

tabii ki olur.ayrıca VLK xp professional seri numarası cok sayıda var .ama eger bilgisayarınızı yeni almıssanız kasanızın arkasında olması gerekirdi.satın aldıgınız firmaya basvurmanız bence en dogrusu.zira sizin kullanacagınız lisans OEM olacaktır.sadece sizin bilgisayarınıza,donanımlarınıza vs.ozgu lisansı yani.cunku isletim sistemi fiyatı da aldıgınız bilgisayara dahildir.

Geri