Windows Vista'ya yama yağmuru

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden Microsoft'un zavallı işletim sistemi Windows Vista'nın Service Pack 2 RC sürümü yayınlandı.

Yazılım devi Microsoft, Windows Vista işletim sistemi için yeni bir yama paketi yayınlayacak. Service Pack olarak adlandırılan bu paketlerin ikincisinin sürüm adayı sürümü Escrow, test edecek kişilere gönderilmeye başlandı. Tam 656 tane düzeltme sağlayan yeni paket, tek başına exe dosyası olarak indirebilir veya Windows Update aracılığıyla kurulabilir halde testçilere sunuldu. Tam sürümünün, 2009 yılının 2. çeyreğinin sonu ile 3. çeyreğin başı gibi bir zamanda yayımlanması beklenen yeni Service Pack'in, Vista'ya ne kadar fayda sağlayacağı merakla bekleniyor.​

kaynak;http://www.haberaktuel.com/Windows-Vistaya-yama-yagmuru-haberi-175934.html

Tandığım çoğu vista kullanıcıları, Windows7'e geçti bile... Bence SP2 biraz Window7'nın gölgesinde kalacak gibi, çünki Vista'yı sevmeyen kişi çok. Açıkcası anlamıyorum bunu, ben yaklaşık bir, birbuçuk senedir kullanıyorum bir sorunum yok. İlk zamanlarda uyumluluk sorunu yaşamıştım ama geçti gitti bitti artık... Şu an 64-Bit (Evdeki bilgisayarımda) ve 32-Bit (Okulda kullandığım bilgisayarımda) kullanıyorum gayet memnunum, tabiki geliştirile bilir bu Service Pack'den beklentim oyunlarda ve yüklemelerde (Setup) hizin artması...
Program özelikle büyük boyutlu oyunları yüklemesi çok sürüyor, bu geliştirişebilir ama bir eksi olarak görmiyorum çünki bir düşünün bir günde veya ayda kaç tane büyük boyutlu program veya oyun yükliyorsunuz ?

Zaten Microsoft yeni işletim sistemi çıkarsa hep açık var

Amele pantolununa benzedi vistada; ben vistadan xp ye geçmiş biri olarak hiç memnun kalmamıştım...
Windows 7nin betası bile vistaya fark atıyor ...
O yüzden vista bence ve benim gibi düşünen kullanıcılarca tarih olmuştur...
Allah rahmet eylesin...

Amele pantolununa benzedi vistada; ben vistadan xp ye geçmiş biri olarak hiç memnun kalmamıştım...
Windows 7nin betası bile vistaya fark atıyor ...
O yüzden vista bence ve benim gibi düşünen kullanıcılarca tarih olmuştur...
Allah rahmet eylesin...

amin .bencede vindovs 7 vistadan daha iyi

Windows 7 vistadan daha iyi diyen arkadaşların Windows 7 nin işletim sistemi olmadığından haberleri yok Xp den vistaya geçerken yeni bir sürüm çıktı yani Windows 6.0 diğer bir adıyla vista peki Se7en e geçerken ne oldu hangi sürüm çıktı 7.0 mı HAYIR sadece bir vista geliştirmesi olan 6.1 sürümü yani Windows seven çıktı WİNDOWS SE7EN BİR İŞLETİM SİSTEMİ DEĞİL BİR GELİŞTİRMEDİR. Microsoft 6.1 sürümüyle aslında bize vistayı unutturmaya çalışmış gibi hiç düşündünüzmü vista Xp nin açtığı herşeyi açsaydı ne olurdu Zaten görsellikten ağırlaşmış işletim sistemi 2 kat daha ağır olurdu ama Se7en vistanın açtığı herşeyi açıyo ve ağır değil çünkü Se7en eni bir işletim sistemi değil dolayısıylada yeni kodlar içermiyor yani uyumluluk gösterirken Windows 7 diye birşey göremezsiniz ama vistaya uyan herşey onada uymaktadır sadece bir göz boyamaca ama herkez yeni ve kurtarıcı bir işletim sistemi olduğunu zannediyo se7en ın

Geri