Windows Vista'da Oyunlar'ı Çalıştıramayanlar için...

gkn_cyber

New member
Reaction score
0
Windows Vista'da Oyunlar'ı Çalıştıramayanlar için...

Oynamak istediği oyunu Windows Vista'da çalıştıramayan arkadaşlarımız için önemli bir ayrıntı.

Çözüm Windows Vista'nın Compatibility Mode özelliğinden geçiyor .

Uygulama ( Need For Speed Carbon Örneği ile.. )

İLK ÖNCE OYUNU CRACK'leyin

1-NFS Carbon'un kurulu olduğu klasöre gidin..

2- NFSC.exe dosyasına sağ tıklatın ve Properties'i seçin

3-Compatibility kısmına geçin

4-Compatibility Mode özelliğini aktifleştirin.

5- Windows 98 /Windows ME seçin ve onaylayın..

Need For Speed Carbon'da uyguladığımız tüm yöntemler diğer oyunlar için de geçerlidir...
Tabi ki fazla eski olmama sureti ile...

alnt...
Tsk Butonu:)

pek yaramadı kardeş yani bende şu sorun var benim 1gb ekran kartı crysis2yi yüklemiştim vista yüklü vistada 2gb istediğini biliyorum ama açtığımda oyun gayet güzel hiç bi kasma olmadan açılıo oyunu başlattığımda veya saveden açtığımda kilitlenip kalıyor ama arada açılıo bunun anlamı ne yani bi program aracılığıyla falan giderilebilirmi?

Dostum dediğin yöntem çalışıyor ama oyun kısayolunu tıkladığımda arka plan antika 8x ekran kartları gibi oluyor. Laptopa zararı olur mu diye çekindiğimden kapatıyorum uygulamayı. Sizdede böylemi oluyor..?

pek yaramadı kardeş yani bende şu sorun var benim 1gb ekran kartı crysis2yi yüklemiştim vista yüklü vistada 2gb istediğini biliyorum ama açtığımda oyun gayet güzel hiç bi kasma olmadan açılıo oyunu başlattığımda veya saveden açtığımda kilitlenip kalıyor ama arada açılıo bunun anlamı ne yani bi program aracılığıyla falan giderilebilirmi?

arkadaşlar bu soruya cevap verecek biri varmı?

Geri