Windows Vista Ultimate Türkçe Full 32 Bit (3 Link)

arif_onur

New member
Reaction score
0
vis.gif

Part 1 858 MB
Part 2 858 MB
Part 3 520 MB
Rar Şifresi : www.warecz.com

Crack İçin Tıqla
Crack'in Rar Şifresi : hackhell.com'dur

teşekür ederim dostum ama yavaş indiriyor 16 saat gibi bir rakam gördüm benim o kadar pcyi açık tutmam imkansız :((

teşekür ederim dostum ama yavaş indiriyor 16 saat gibi bir rakam gördüm benim o kadar pcyi açık tutmam imkansız :((

yavaş ta olsa iniyor. 3 linkte olması harika çok güzel çalışma teşekkür ederim...

teşekkürler dostum ama vistayi bir kaç sene daha kullanmayi düsünmüyom..

yaw nasıl indirecez bu dosyayı hasta oldum ben

peki problem varmi vistada bundan once indirdigimde hatalar coktu da bu hatasizmi? bosuna indirmis olmayimda :p

ISRARLA & ŞİDDETLE tavsiye ediyorum genel ve orta seviye kullanıcılar: VİSTA'yı KURMAYIN henüz çok erken önce ileri seviye kullanıcıların tecrübe etmesini bekleyin

teşekkürler dostum
3 gece hiç pc yi kapatmadan indirdim ama serial numaraları yok
bunları bana gönderirsen çok sevinirim emeğimiz boşa gitmemiş olur
[email protected] adresine mail atarsan memnun olurum

Zaten serial diye birşey yok sitede araştırın vista'yı full yapmak için crack var.

Ewet ya 3 link olması süper bir kaç gece bilg. açık kalır tek problem kota ama bakıcaz çaresine teşekkürler dostum ;)

slm

slm dostum ya senden bi ricam olcak
benim internet ve bilgisayar dolayisiyla indirmemde bi sorun olustu . ama bana acil sayilacak kadar cabuk bi vista lazim acaba diyorum bana odemeli olarak bi dvd olarak yollarmisin cevap bekliyorum cidden bana lazim eger kabul edersen adresimi verecem simdiden saol

bi zahmet plss odemeli olarak :goz:

ya crac vamı bide varsa orjinali gibimi oluyo yani güncellemelerde falan bi problem olurmu açarsan sevinirim

Geri