Windows Vista Tarih Oldu - çok önemli lütfen bakın

thesword

New member
Reaction score
0
Sevilmeden Sevmek Yudum Yudum Ölmektir...
Evet arkadaşlar güvenliğiyle ön planda olan yeni windows vista ağdan gelen basit bir viruse nakavt oldu.

Resmi ekliyorum bakalim ne düsüneceksiniz?

şahsen ben her yolu denedim fakat bu sorunu çözemedim.

Bir hata çikiyor hatayi resimde görebilirsiniz. Ve windows update i açamiyorum. Sonuç olarak orjinal vista kullanmamin bir mantigi olmuyor. Lütfen yardim edin çıkan hata ile alakalı olabilirmi bu update i açamamam

img.php

Başlangıçtan rundll eklentisini sil, aynı sorun XP de de olabilir. Sorun virüs deil. Kolay gelsin.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsn bendede buna benzer bir dll li hata veriodu ki trojanmış :D nse bnm önerim kaspersky internet security2009 yükle bi tarat windows u ve users klasörünü rahatla bende nod 32 vardı onu silip kaspersky yükledim 9 tane trojanbuldu o dll dahil hepsini sildi.Bişeydaha elle silemezsin büyük ihtimalle dosyayı o yüzden en ii çzm antivürüs programı ;)

bişey silmişsindir.Wistayı yapanlar bunu gözden kacırdı sende virüs oldugunu 1 kez de anladın he... xD

herkes tutturdu kaspersky yahu birde panda die bi melet var bu piyasada ne kasıor makineyi nede bişe...deli gibide temizliyor..müşterimin bilgisayarında 6800 tane virüs buldum teknik servis elemanlarında rekor bende xD kaspersky'da sağlam ama çok kasıor yaf ./

Yahu virüs değil ki bu:) format at düzelir üstad...

ßU ßir Virus Uyarisi degiLDir Sanirim YaLNiŞLiKLa ßirŞeyLeri siLDiN..

neden vistayı yeniden yüklemeyi yada kurtarmayı denemiyorsun.. virüs böle hata vermez çnkü gizli çalışır :) bu arada kaspersky de yalan....bilgisayara virüs sokmak isteyen her türlü sokar

bu sorun bendede var aynı şekilde ama sorun diil tamam de geç

bende C:\wındows\system32 de ie_e.dll diye bi virüs varmış

Evet arkadaşlar güvenliğiyle ön planda olan yeni windows vista ağdan gelen basit bir viruse nakavt oldu.

Resmi ekliyorum bakalim ne düsüneceksiniz?

şahsen ben her yolu denedim fakat bu sorunu çözemedim.

Bir hata çikiyor hatayi resimde görebilirsiniz. Ve windows update i açamiyorum. Sonuç olarak orjinal vista kullanmamin bir mantigi olmuyor. Lütfen yardim edin çıkan hata ile alakalı olabilirmi bu update i açamamam

img.php

kardeşim bu hata sadece virüsten dolayı olmaz ki.. bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözülür. Vista XP'ye göre daha da dayanıklı bir işletim sistemi. 1 sene oldu kullanıyorum. Masaüstünede kurulu bazı programları gördüm. Onlar zaten virüsten daha beter. torent tarzı programlar virüs yuvası. bilgisayarını virüs diyarına açıyorsun onları kurmakla. güncellemeleri yükle eğer bilgisayarının da özellikleri iyiyse performansı gör...

Dostum sen at bi format , sağlam bide virüs programıyla yola devam et...
Sorun vista değil , boşunada trojen aramanın manası yok .çak format olsun bitsin.

xp den vazgecmem vista nın daha çok geliştirilmesi lazım xp nin yerini tutmaz.

Bakıyorum da bazıları KAV & PANDA savaşı bazıları format savaşı yapıyor... :D konu konu olmaktan çıktı çıkıcak...

Arkadaşım sistemini antivirüs programınla tarat,antivirüs yoksa Windows Defender ile tara.....
Bilgisayarı yenıden başlat, Vista Manager programları var onlardan kullanabılırsın...

Ve en önemlisi bütün kritik güncellemeleri al...!

Geri