windows vista home premiun ıcn acil yardım

mustafcon

New member
Reaction score
0
arkadaslar vista home premium kurdum ama
26 gun kaldı dıyor yanı acil bana key lazım bır kaç yerden baktım forumda denedım onları olmuyor yardım edersenz sevınırımm

İlk olarak vereceğim adresten benzersiz ÜRÜN KOD'u alacaksınız..Normalde microsoft ürün kodu dağıtım desteğini kesti.Fakat bu site aracılığıyla o engeli aşabilirsiniz...Aldığınız ürün kodunu bir yerde saklayın.

http://www.laboratoire-microsoft.org/n/22215/

HQBGW-4FJWX-FT26D-4RJ24-Q2TYW

ilaç işlemi için ekteki dosyayı indirin

ilaç işlemi için kendimize FULL YETKİ vermeliyiz

Windows\System32\Licensing\pkeyconfig içerisindeki "pkeyconfig.xrm-ms"dosyasına sağ tıklayın ve PROPERTIES 'e girin..

Ardından şu yolu izleyin ve OK 'leyin...
Security > Advanced > Owner > Edit > Administrators
Ardından tekrar "pkeyconfig.xrm.ms"dosyasına sağ tıklıyoruz ve PROPERTIES 'e giriyoruz
Security > Advanced > Edit > select Administrators ve Edit'e tıklıyoruz.
Sistemi yeniden başlatıyoruz ve SAFE MOD 'a giriyoruz
Start-Run kısmına services.msc yazıyoruz.
Açılan yerde Software Licensing
uygulamasına sağ tıklıyoruz ve STARTUP özelliğini MANUEL 'e, STATUS 'üde STOP 'a getiriyoruz..
ilaç dosyalarından pkeyconfig.xrm-ms 'i şu dizine gönderiyoruz
Windows / System32 / Licencing /pkeyconfig içindeki pkeyconfig.xrm-ms dosyasıyla ilac'teki aynı adlı dosyayı yer değiştiriyoruz..
Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roa ming\Microsoft\SoftwareLicensing
içerisine girip TOKENS.DAT dosyasını ilac'teki aynı adlı dosyayla değiştiriyoruz...
Sistemi yeniden başlatıyoruz ve konunun başında verdiğim adresten aldığınız SERİAL 'i giriyoruz..İnternet bağlantınızın açık olmasına dikkat edin..

Öncelikle bu siteden alacağınız keyi hiç karıştırmayın ve bi kağıda not edin.
Siz Vista içinde verilen 2 key numarasının bi tanesi Vistanızı kuracaksınız.
Daha sonra yukarda verilen ilaçları indireceksiniz ve o ilaçları nasıl kullanacağınız yolunu okuyup yaptıktan sonra sizden en son GÜVENLİ KİP uygulaması bittikten sonra bilgsayarınız yeniden başlatacaksınız ya işte bilg. açılmadan size key numarasını girmenizi isteyecek işte oraya aldığınız yeni keyi girip işi bitireceksiniz. Eğer bi işlemi yapamazzanız zaten açılışta sizden key falan sormaz key sorana kadar nerde hata yaptığınızı araştırın ve hatayı bulun başarılar.

Bu aradaşa o key alınacak siteye tıkladım çok güzel çalışıyor. Siz o sitenin altında belirten yerden Türkiyeyi seçip GO deyin ve MSN HOtmail hesabınız varsa gerisi zaten kolay..

hesap açtığınız e-maile deneme sürümünün lisansını alabileceğin microsoftun orjinal site adresi linkini veriyor, ona tıklar tıklamaz anında sana geçici bi key veriyor. Sende bu key girmeden önce bilgisayarında yapman gereken işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarını yeniden başlattığında yeni key girmeni istiyor sende o keyi girdiğin anda önceki yapmış olduğun değişikliklerle beraber orjinal lisansa kavuşuyorsun. Sizi temin ederim bu olayı yapmak için yaklaşık 1 saat çalıştım en sonunda oldu inşallah sizlerde yaparsınız.

[ALINTIDIR]

Ekli dosyalar

• Vista_Crack__by_TuRK_HaRD.zip
    201.8 KB · Görüntüleme: 45
cok tesekkuler ısıme yara ınssllah

bende casper bilgisayar var yan taraftan ürün kodunu girdim ama yinede yanlış dedi

Geri