Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
]Windows VISTA[ Download-> Sağlam link,resimler ve fazlası..
Ya arkadaslar ben bunu indireceğim ama birşey soracaktım
bu vistanın bi kullanım sınırlaması var mı yani demek istediğim beta ama yani beta bile olsa ben bunu istediğim kadar sınırsız kullanabiliyor muyum?
ya arkadaslar benim sistem sudur
amd 64 bit 3000+ işlemci
asus a8v-e deluxe
geforce n6600 extreme edition
80 gb hdd
ve 512 ddr ram
sızce bu sıstem vistayı kaldırır mı ne dersiniz
walla saolun arkadaşlar ya içim rahatladı ben tam bir grafikseverim tabi vistanın bu grafiklerini görünce hemen atladım sonra da korktum hadi kaldırmazsa die ama içim rahatladı walla saolun çok teşekkürler
ya arkadaslar benim sistem sudur
amd 64 bit 3000+ işlemci
asus a8v-e deluxe
geforce n6600 extreme edition
80 gb hdd
ve 512 ddr ram
sızce bu sıstem vistayı kaldırır mı ne dersiniz
Arkadaşlar 64 bit işlemci olması şart ayrıca 1 gb ram olmasıda şart 256 mb ta xpden aldığın performansın aynısını alırsın 512 le iyi xp kasıyosan 1gb lada öle vista kasarsın ha bu arada 16xpress olmasıda lazım 8x de oluyo ama background cok bellek kaplıyo bunun icinde hızlı veriyolu lazım. yani anlicaan 64byte işlemci 1gb ram 128mb 16x erkan kartı lazım. ha bide 4 gb boş disk
cara cartal ben kurdum beta kullanmlık deil 64bit 2500 işlemci 512 ramle 2 saatte kurdum . hic bi program calışmıyo sadece ekran kartını ve dsl modemi tanıtabildim .. ayrıca antivirüs programı yok vista dosya sistemine göre. bilginize.