windows ustaları yardım lütfen acil

mic999

New member
Reaction score
0
Merhabalar Fİrefox'u YÜkledİm İyİ Guzel ÇaliŞiyordu Sonra İnternet Explorer La İnternete BaĞlanmaya ÇaliŞtim Ama Bİ TÜrlÜ BaĞlanamiyordum İnternet BaĞlantim Varm Fİrefoxla BaĞlanabİlİyorum Ama İe İle BaĞlanamiyorum Ayricada Messengerİ Kullanamiyorum Yanİ Wİndowsun 2 Urununude Kullanamiyorum Bunu
Sorun Ne?
Çaresİ Vami?
Varsa Çaresİ Ne?
Daha Yenİ Format Attİm Bİ Daha Atmaya HİÇ Takatİm Yok Vİze Haftasinadayim Cok Acİl Yardima İhtİyacim Var

arkadaşlar firefoxu kullanan hiç yokmu aranızda yardım plz.

internet explorer açtıktan sonra dosya menüsü altındaki "çevrimdışı çalış"ın yanında tik işareti varsa tıklayarak kaldırmayı dene.

1. İe ni varsayılan olarak ayarla
2. İnternet seçeneklerini varsayılan ayarlara getir.
3. sistem geri yüklemeyi dene

önerebileceklerim bunlar umarım düzeltirsin.

Deathlesss' Alıntı:
1. İe ni varsayılan olarak ayarla
2. İnternet seçeneklerini varsayılan ayarlara getir.
3. sistem geri yüklemeyi dene

önerebileceklerim bunlar umarım düzeltirsin.
COK SAĞOL
SİSTEMİ GERİ YUKLEDİM YUKLENMEDİM iE 7 KULLANIYORUM ARAÇLARDAN İNTERNET SECENEKLERİNE GİRDİM ORDA CONNECTİONSA GİRDİM CONNECTİON EKLEDİM GENİŞ AĞ BAĞLANTISI VE OLDU ESKİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR ARTIK BENİM GİBİ BU PROBLEMİ YAŞAYANLŞAR VARSA BOLE YAPIN DUZELİR

mic999' Alıntı:
Merhabalar Fİrefox'u YÜkledİm İyİ Guzel ÇaliŞiyordu Sonra İnternet Explorer La İnternete BaĞlanmaya ÇaliŞtim Ama Bİ TÜrlÜ BaĞlanamiyordum İnternet BaĞlantim Varm Fİrefoxla BaĞlanabİlİyorum Ama İe İle BaĞlanamiyorum Ayricada Messengerİ Kullanamiyorum Yanİ Wİndowsun 2 Urununude Kullanamiyorum Bunu
Sorun Ne?
Çaresİ Vami?
Varsa Çaresİ Ne?
Daha Yenİ Format Attİm Bİ Daha Atmaya HİÇ Takatİm Yok Vİze Haftasinadayim Cok Acİl Yardima İhtİyacim Var

arkadaşlar firefoxu kullanan hiç yokmu aranızda yardım plz.

aynı problem geçenlerde benim pc de vardı.deli olmuştum yaaa..Bende format attım napıyım..Bende firefox kurmuştum ondan sonra oldu bu olay...

Geri