Windows Update'lerini Yedekleme

Zebani88

New member
Reaction score
0
windowsa yaptıgım updateleri yedeklemek istiyorum bunu nasıl yapabilrim? herhangi bir yardımcı program var mı veya windowsun içinde herhangi biryere atılıyor olabilir mi?

microsoftun sitesinden artık indirilmiyor başlattıgı yeni kimlik dogrulama sistemi sanırım kırılamadı :) hertürlü yolu denedim ama o yükledigi program olmadan update yapmıyo veya herhangi bir update indirilmiyor. sadece otomatik güncelleme yapılıyo bende yaptıgım updatelerin bir yedegini almak istiyorum bi yardım eli uzatın :)

evt yaaa bunun bir hal çaresi varsa benimde çok işime yarar...her formattan sonra 2 saat update için beklios...
NOT: dostum siteden update etmene gerek yok otomatik güncelleştirmeleri aç kendi kendine update eder...doğrulama sormaz...

biliyorum otomatik güncellemelerde sormuyo bende işte ordan indirdigim update'leri alcam sonra xp cd'siyle tümleştircem.
yani bana update'ler kurulmamış lazm exe halinde yinede saol

gerek yok forumda updateleri içeren cd ler verilmişti. ararsanız bulursunuz arkadaşlar.

javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
yanı bu komut tarıhmı oldu dıyonuz

SaDoLaYn' Alıntı:
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
yanı bu komut tarıhmı oldu dıyonuz
Neden tarih olsun.. yeni çıkan update`leri onunla alırsın .

e baksana edemıyomus arklar hehe yaw sızın o komuttanmı haberınız yok sevgılı arklar gır uptade sıtesıne ozel le hızlı secenegı cıkıyo ya o adres cubuguna
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') yapıstır enter de sonra devam et yuklemeye şokda guzel ındırıyo hehe

sorun windowsu update deil windows update'lerini yüklemden indirmek yani kurulmamış olacaklar exe şeklinde ve dediginiz yöntemlerin hiç biri çalışmıyor artık üzgünüm yinede tsk'ler

microsoft

bu linkte update'leri başka bir kaynaktan edinebilecegimiz yazıyo tam olarak ne oldugunu bilen var mı? açıklayabilr mi? (sanırım yeni cıkardıkları kimlik dogrulamayla bi alakası var ama ne anlayamadım)

Geri