windows tarzanca oldu

thefirefox

New member
Reaction score
0
gördüğünüz gibi başlık ve görev bölmesi ingilizce menü ve araç çubuğu Türkçe
ana pancere ben anlamadım analyan olduğunu snmıyorum
sağtıklama menüsü yarısı ingilizce yarısı türkçe
menü çubuğunda ki düğmelere tıkladığımda ingilizce
ve burda görünmüyo ama ve tipler de ingilizce
nası oldu bilmiyorum ama düzeltemiyorum çözümü olan
bu arada windows sürümü orjinal xp media center edition 2005 türkçe
tarzanca1170237705.JPG

tarzanca21170237853.JPG

tarzanca31170237974.JPG

bas formatı gitsin buna bişi bulamassın :D

arkadaşım selam media center de bildiğim kadarıyla bir türkçeleştirme cdsi var eğer cd deyse 3 cdden oluşuyor 3. cdyi tak sonrada orda netframeworks paketi war onu tekrar kur eğer yok ise program ekle kaldırdan net frameworks u kaldır ondan sonra windows update sitesinden yenisini inder ama 2 tane inglizcesini birde türkçesini sonradA sırayla önce ingilizcesini kur
pc yi kapatıp aç
türkçe netframeworkude kur
pcyi kapat kapattığında sorunun çözülecek
saygılar

kardeş istersen ben sana yarısı rusça , yarısı çince yapayım istersen PHOTOSHOP ta istediğini yapayım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kardeş aynı şey benim başımada geldi.Yükleme cd sini tak ve onar de.

black sel' Alıntı:
kardeş istersen ben sana yarısı rusça , yarısı çince yapayım istersen PHOTOSHOP ta istediğini yapayım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sn bana ininma gerek yoq zati soora git kendin photoshopta çince rusça arapça ve yunancadan oluşan bi windows yap ardından benim resimleri incele photoshop iz bırakır o izleri bul göster elini öperim. istersen video çekip gönderiyim ha onuda sn flashla yaptın dersin yada videoyu parçladın sniye başı 25 resmi photoshopladın tabi uzmanım ya ben ne uzmanı universal animated studios geldi benden yardım istedi yalanmı söliycez lan göt oğlan yiyosa gel benim bilge otur kurcala ama yemez gel kurcala ben yalan söylüyosam elini öpücem ama eğer doğruysa elimi öptürürüm

bu arada yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim

yada vazgeçtim sn istemeden ben direk videoyu atim buraya sen izle ve iyicene şiş bakem

http://rapidshare.com/files/15028493/tarzan_NEW.mpg.html

black sel dışında videoya bakmak isteyen olursa sessiz izlemesini zercih ederim laflarım sadece sahibine
elimi öpmek istediğin zaman pm ile tarih saat bildir beşiktaş ta buluşalım

İngilizce güncelleştirmeler yüklemişsin...Bunları kaldır tr yükle

lan g.t oğlan kısmını editle .... Geçmiş olsun çaresi format gibi

yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim [(black sel) hariç] ama malesef önerilerinizin hiç biri işe yaramdı tek çözüm olarak format attım

Geri