windows root>\system32\hal.dll. hatası var yardım

millito

New member
Reaction score
0
slm arkadaş benim biligisayırımda şöyle birşey çıkıyor benim çok canım sıkıyor windows root>\system32\hal.dll. ben bunu bir türlü silemiyorum kaç defa format atım ama bir türlü beçeremedim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden yarım edenlere tşk ederim

hocam öncelikle live xp diye forumlarda arat buldugun cd ile bilgisayarı ac hall dll dosyasını windowsunun kurulu oldugu dizine kopyala bu şekilde 1-2 bilgisayarın sorununu hallettim sorununun çözülmesi dileğiyle

Kardes bizzat silinmiş format atılması için.Virüs Truva olabilir.

dll dosyasını internetten indir windows/system32 dosyasının içine at. bitti. depofiles en iyisi

Kardes bizzat silinmiş format atılması için.Virüs Truva olabilir.

hocam silinmeyle alakalı değil problem aynı sorunu birebir yasadım diyorum format atsanda aynı sorun cıktı fakat dosyayı bulup yukleyince sorun cozuluyor

Merhaba

Hall.dll dosyası windows'un driver kütüphamesi bilgilerinden oluşur..
Bu dosyanın arızalı olma sebeplerinden en önemlisi virüstür
ikinci olarak ani elk. kesilmesi
yada antivirus programlarıdan kaynaklanan bazı hataları da mevcut.

sorunu gidermek kiçin başka bir bilgisayardan alacağın hal.dll dosyası
geçici bir çözüm. Çünkü o bilgisayarın kütüphanesini de işletim sistemine sokmuş oluyorsun..
sistemi ağırlaştırmaktan başka bir işe yaramaz

Format atıp kurulumu tamamladıktan sonra kendi hal.dll dosyasını yedekle
makinanda özellikle söylüyorum (Küçük oyunlar ) vs gibi paket kurulan bir kur dosyası varsa onu sil

herhangi bir virüs görünmemesine rağmen bu kur senin bilg. hall dll dosyasını bozuyor
ve bilgisayarını çökertiyor.

bir dahaki hall. dll dosyası hatasında makinayı bott edip aldığın yedeği yerine kopyalarsan sistemin zarar görmez.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.

Arkadaşım Hal.dll dosyası siliniyorsa hard diskind e bad sector var demektir hardisskine yavaş forma t at ve hatt a başka bir pc d e chkdsk uygula

Geri