windows root hatası YARDIIM

hulzey 46

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim bilgisayar açılırken daha doğrusu açmaya çalışırken bir yazı çıkıyor. Yazı ;Windows Root/.system 32 .............................silinmiştir falan yazıyor.Format atmaya çalışıyorum CD room gösteriyorum okumaya başlıyor.Birden şaka yapar gibi aynı yazı tekrar çıkıyor.Format atamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.Hepinize teşekkür ederim

şu an evde değilimde galiba hata tam olarak buydu <Windows root>/system32/hal.dll eve gidince bakar sorun bu değilse tam olarak yazarım arkadaşlar ama galiba bu

hal.dll dosyasını \windows\system32 klasörünün içerisine kopyalamanız gerekiyor.

Kopyalayabilmek için de birtane "Başlangıç Disketi" oluşturun.

Disketin içerisine aynı zamanda

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?hal

adresinden indireceğiniz hal.dll dosyasını kopyalayın.

Daha sonra sistemi Başlangıç Disketinden açın ve Dos altında system32 klasörünün içerisine kopyalama işlemini gerçekleştirin.

Kopylamak için gerekli komut;

copy a:hal.dll x:\windows\system32

x=Sistemin olduğu partition.

Başlangıç Disketi oluşturmak içinse de;

Boş bir disket yerleştirin disket sürücüsüne.

Bilgisayarım>Disket üzerinde sağ tık>Biçimlendir>MS-DOS Başlangıç Disketi Oluştur

Umarım sorunu çözer dostum.

Başlangıç Disketi oluşturmak içinse de;

Boş bir disket yerleştirin disket sürücüsüne.

Bilgisayarım>Disket üzerinde sağ tık>Biçimlendir>MS-DOS Başlangıç Disketi Oluştur

Bilgisayar hiç açılmıyor başlangıç disketini nasıl oluşturacağım

format atmana gerek yok.windosun açılmasıiçin rrot diye bi dosya wardır.bu dosya windowsun yerini gösterir ve sistem windosu o yere göre açar.root dosyaısı silmişssin kar4deşim sen.yapacağın şey pc açılırekn windows cdsi içinde olcak we sistemi kurtar seçenedğinden ilermek.bu kadar

Geri