Windows Orjinal Yapma Artık Etkili Olmuyor.

bence orginal bul birisinden yükle çünkü microsoft çok gelişmiş bir bilgisayar üreticisi ne edip ne yapıp kapatıyorlar elinde sonunda

resimlerin kurbagaya donusmus :d
home ıcın mı pro ıcınmı lazım sana
bende bır sorun olmuyor sen yanlıs yapıyor olmayasın !!! ıyıcı bır kontrol et bence

Son Güncelleştirmeyi Otomatik Olarak Yapan Windowsum Artık Eski Numaraya Kanmıyor Forumunuzda Bulunan Çözümleri Denedim Simge Bi Türlü Silinmiyor. Yeni Bir Çözüm Varmıs Bu Soruna Ben Bir Türlü Bulamadım.Engin Bilgilerinize Sığınıyorum HackHell Üyeleri :hhdil :hhmanD

http://img139.imageshack.us/img139/305/84072397yk4.png
http://img187.imageshack.us/img187/3109/a1my4.png

daha bu gün kurduk nasıl olmuyor
1-modemi kapat
2-win i kur.ama pro sp2 olacak.win den başka hiç bir program yükleme.
3-kurduktan sonra güncelleştirmeleri kapat
4-lisans programına harfiyen uy.
5-bak göreceksin çalışacak.ahanda güncelleştirmelerim yapıldı.tam 86 tane

demek ki sen de sorun var

Evet bencede uygulamada hata var gibi gözüküyor ama tavisyem bu lisanslamayı PC yi ilk kurulduğunda ve nete bağlanmadan yapmak.
Genede nete bağlanıldıysa o zaman benimde buna benzer bişey başıma gelmiş yaptıklarımı söyleyim istersen bi dene böyle olmuştu,
Modemin kablosunu çek ,pc ye restart at sonra lisanslama programı uygula olması gerekir.

iyi aksamlar arkadaslar benim bilgisayarımda xp home edition var ve orjinal yaptım sizden bir arkadasın gösterimiyle fakat söle bir durum söz konusu oldu bilgisayarı her actıgımda windows etkinleşti
rme 6 gun kaldı kapatılacaktır diyor bunu nasıl cözerim son 6 gunum cevaplayacak arkadasa simdiden cok tesekkur ederim :)

iyi aksamlar arkadaslar benim bilgisayarımda xp home edition var ve orjinal yaptım sizden bir arkadasın gösterimiyle fakat söle bir durum söz konusu oldu bilgisayarı her actıgımda windows etkinleşti
rme 6 gun kaldı kapatılacaktır diyor bunu nasıl cözerim son 6 gunum cevaplayacak arkadasa simdiden cok tesekkur ederim :)

XPHome u da etkinleştirme var ama zaten lisanssız yüklediğin için bence Pro yükle zaten lisanslama ile ilgili daha fazla destek bulursun forumdan

yaw kardeşler siz adamı anlamamışınız bile adam o lanet olası yıldız çıktıktan sonra yapcak bişi yokmu die soruyor

dostum aynı şey benimde başıma geldi ve aşağıda verdiğim yöntemle o yazıdan kurtuldum.Ama bu yöntemi uyguladıktan sonra güncelleştirmeleri kapaman lazım.Umarım işine yarar.

Yapılması gerekenler çok basit 1-2dk içinde o mesajdan kurtuluyorsunuz.. Nasılmı?
Hadi başlayalım :

1- Öncelikle Unlocker programını kuruyoruz.(nette kolayca bulabilirsiniz)
2- Programın kurulumu çok basit. Ne key istiyor nede serial. çünkü beleş ileri ileri
diyorsunuz kuruluyor. programı kurduktan sonra sistem saatinin yanında sihirli değnek simgesi çıkacaktır.
3- Şimdi “C:\Windows \system32\” klasöründe “WGAtray.exe” ve” Wgalogon.dll” dosyaları var. Sırasıyla bunları sağ tıklayıp UNLOCKER diyoruz.
4- Açılan pencerede hiçbir şeyi değiştirmeden LOCK ( kilidi Aç) düğmesini tıklıyoruz. Bu işlemi her iki dosya için sırayla yapıyoruz.
5- Sonra WGAtray.exe dosyamızı yine sağ tıklayarak UNLOCKER diyruz. Bu sefer açılan pencereden Taşı yı seçerek masaüstünü seçiyoruz. TAŞI düğmesine tıkladıktan sonra o dosyayı masaüstüne taşıdık. Yine aynı şekilde vgalogon.dll dosyasınıda masaüstüne taşıyoruz
6- Taşıma işlemleri bittikten sonra Açık olan bütün pencereleri kapatıyoruz. Görev yöneticisi ni açıyoruz ( CTRL+ALT+DEL ).
7- İşlemler sekmesinde WGAtray.exe yi tıklayıp İŞLEMİ SONLANDIR düğmesine tıklıyoruz ve açılan onay penceresine evet diyoruz.
8- Sonlandırma işleminden hemen sonra hiç vakit kaybetmeden masaüstüne taşımış olduğumuz WGAtray.exe ve WGAlogon.dll dosyalarını siliyoruz.geri dönüşüm kutusunuda boşaltıyoruz. Bu silme işleminin işlemi sonlandırdıktan sorna hızlı yapılması gerkiyor. Çünkü wgatray.exe dosyası kendini sürekli çalıştırıyor ve silinmesini engelliyor.
9- Silme işlemi bittikten sonra bilgisayar biraz sapıtacak ve yeniden başlayacaktır.Ve işte bu kadar… Artık Yazılım Sahteciliği uyarısı almayacaksınız… Taaki siz yeniden güncelleştirme yapana kadar. Hiç mi güncelleştirme yapmııcam diebilirsiniz. Bunun içinde windowsu orijinal yapmak olayları var.onları uygulayarak o sorunuda çözmüş olursunz.
Bütün bu uyarıları çıkmasını sağlayacak olan güncelleştirmeyi hiçbişekilde kaldıramıyorsunuz ve o dosyaları silemiyorsunuz.. taaki yukardaki yöntemleri uygulayana kadar… hadi kolay gelsin..

arkada$lar bana şunun lingini göderin indirenedim gitti şimdiden tşkler a.e.olunn

Güncelleştirmelerinizi manual olarak kod numarasını microsoft tan inceledikten sonra kurun çünki sistem avantajı bildirimleri gibi bir çoğu kandırmaca sisteminizin orjinalliğini güncelleme adı altında kontrol ediyor microsoft.

orjınal yapmıssın ama guncelleme aldıktan sonra yapmıssın buda olmas arkadasım format at ılk olarak orjınal yap wındows usunu dene oluyomu olmuyomu

sistem geri yükleme yapmak lazım

O lanet olası yıldız cıktıgı zaman yapacak cok sey var aslında...
1-ag baglantısını cıkart
2-bilgisayarı yenıden baslat yenıden baslarken F8 tusuna basarak guvenli modda pc calıstır
3-forumda var olan xp orjınale cevırme programları mevcut onu ındırıp 3 talımatı guzelce uygula ve pc yenıden baslat
4-işlem bukadar...ben bu sekılde cok değiştirdim..

Geri