Windows Onarma Komut Tanınmıyor Hatası Yardım

kralpasa34

New member
Reaction score
0
arkadaşlar winodwsu onarıcam fakat komut tanınmıyor hatası alıyorum bunun nedeni nedir bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin komutları dikkatli bi şekilde yazdım herhangi bir yanlış yazma söz konusu değildir...

Saygılarımla

yokmu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan :( yardım edebilecek biri

sabah benimde pc göçtü valla bir saaten fazla uğraştım komutları dediğin gibi tanımıyordu netten bir sürü araştırdım akat bir sonuç alamadım normalde onar kodu : chkdsk /p dir bun u yaz enterle bittikten sonra fixboot yaz enterle yeni yazım noktası oluşturacak inşallah olur bende oldu sorun hal oldu fakat pcyi eskisi gibi sağlam kullanamıyorsun onardan sonra format atman yine şart ben mecburen tekrar format attım... dosyalar bir türlü orijinalleşmiyor

sabah benimde pc göçtü valla bir saaten fazla uğraştım komutları dediğin gibi tanımıyordu netten bir sürü araştırdım akat bir sonuç alamadım normalde onar kodu : chkdsk /p dir bun u yaz enterle bittikten sonra fixboot yaz enterle yeni yazım noktası oluşturacak inşallah olur bende oldu sorun hal oldu fakat pcyi eskisi gibi sağlam kullanamıyorsun onardan sonra format atman yine şart ben mecburen tekrar format attım... dosyalar bir türlü orijinalleşmiyor

chkdsk /p olduğunu söylemişsiniz benim bildiğim kadarı ile sondaki p değil r olması gerekmiyomu ilginiz için teşekkürler

hem p komutu var hemde r komutu :D deneyin görün :D yanlız r komutu 30 dkadan fazla işlem görüyor önce chkdsk /p sonra r fonksiyonlarını deneyin bittikten sonra reset atın umarım açılır

yalnız bu vermiş olduğunuz komutuda tanınmıyor hatası veriyo :(

yok kardeşim yanlış yaptığın bişi vardır normalde direk onarır chdksk /p sözlü olarak anlatırsam chkdsk boşluk /p yada r bunlar normalde komuttur onarmaması imkansız bak hatalı yaptığın bişi vardır

kodu yazıyosunuz ama Windows XP kurulum CD'sini takıp deneyin

konuyu bıraz daha ac sen defragmı yapıcan ındır ınternet bıtane defrag programı yap :) c de mutlaka windows cogu pc de defrag yapmaz sorun verir onarım yapıcan tum sıstemmı hata verıyor bide sunu denersın olur bıter C özellikler araçlar hata denetimi şimdi denetleye bas sorun varsa bulur cozer ama bıraz uzun surer 5 10dk gibi :D kurcalmadan yap pcyı :)

Geri