Windows Media Player AcıLmıyor(Yardımm)

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
beyler windows media player 11 var ama aaçılmıyor.çift tıkladıgımda kum saati 1 -2 saniye gelio ama sonuc yok çokda gerekli bi program ne yapabilirim?:saskin

wmp 9 eski sürümmü?

yükleme de sorun varsa dosya eksik olabilir..

hayır daha 3 gün önce acılıyordu acaba virüs programını değiştirdim diyemi oluyor böyle.

virus programında mutlaka wmplayer.exe yi karantina alıp silmişsindir .. o yuzden yeniden kur bence

program silinmiyor yaw :S. eski sürümüne döndürülcek falan diyo :S

arkadaşım programı program ekle/kaldırdan kaldır yada bak bi program var. onu kurup kaldırmayı dene!

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2499238

daha sonra wmp 9 yükle. baq bi arkadaş daha demiş 9 daha ii diye :D

eğer silemezsen gene yaz buradan, yardımcı olmaya çalışalım.

Media Player 11 i SiLdim Ama Your UnstinTaller iLe Media Player 9 u yükledim diyorki media player ın daha bilgisayarınızda bulunuyor yazıo :S

Yokmudur Yardım eder :S

revolation bi yardım.

media player 11 i bilgisayarından kaldırdıktan sonra kayıt defterine girip orada media player 11 ile ilgili olan tüm kayırları kaldırırsan birdaha yüklemene karışmayacaktır bilgisayarın.ben de media player 10 u tavsiye ederim...

regedit yazıyorum ismi doğru yazdıgınızından emin olun diyo

açılmayan media player

başlat
+
çalıştıra
regsvr32 jscript.dll ve regsvr32 vbscript.dll
yaz tamam
:clap

Arkadaşım medya player'i denetim masası windows bileşenleri kaldırdan kaldıracaksın.Daha sonra player 9'u yüklersin.

Valla arkadaşım bende de açılmıyordu.Dahası regedite de giremiyordum.İnternette her yere baktım çözümünü bulamadım format attım düzeldi.Ama sen desen ki bilgisayarımda önemli dosyalarım var ya yedek al öyle format at ya da onarmayı dene ..

Geri