Windows Live Messengerda Webcam Sorunu

geberejackson

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bilgisarıma yeni format attım kurduktan sonra msn i yükledim live messengerı sitesinden ama hani ana sayfadan görüntüden karşındakinin web camini göster seçeneği yok :(( tekli açılmıyo kamera sanırım şuanki msn sürümünde bi sorun var sadece konuşmalı açlılıyor ama görüntüde bozuluyor tekli kamera isteği gönderilmiyo çağresini bilen varsa yardım ederse sevinirim Teşekkürler

aynı sorunu bende yaşıyorum ya:( aşırı kötü bi durum bazı arkadaşlarımla webcam göster seçeneği ile konuşamıyorum yardım bekliyoruz hackhelll ailesinden...:(:(:(:(:(:(:(:(:(

merhaba..bu işi çözse çözse hackhell çözer..
arkadaslar yaklasık bir haftadır tum msn surumlerını yukleyıp yukleyıp gerı sıldım..sımdı de live 9 da aynı problem var..kamera dvt gonderdıgım an gıtmedı dıye yazı cıkıyor..veya karsıdan benım kamera butonum olmadıgı cıkıyor.. (daha once asla boyle bır sey yoktu..ne live larda ne 7...7,5 larda )yanı kısacası webcam sız bır msn le cıldırmak uzereyım..google de aramalarda yok su hata ayıklayıcı program yok hata onar yapın yok bır ıkı sacma program..lutfen acil yardım...

simdiden tesekkurler..

merhaba..bu işi çözse çözse hackhell çözer..
arkadaslar yaklasık bir haftadır tum msn surumlerını yukleyıp yukleyıp gerı sıldım..sımdı de live 9 da aynı problem var..kamera dvt gonderdıgım an gıtmedı dıye yazı cıkıyor..veya karsıdan benım kamera butonum olmadıgı cıkıyor.. (daha once asla boyle bır sey yoktu..ne live larda ne 7...7,5 larda )yanı kısacası webcam sız bır msn le cıldırmak uzereyım..google de aramalarda yok su hata ayıklayıcı program yok hata onar yapın yok bır ıkı sacma program..lutfen acil yardım...

simdiden tesekkurler..

Driver kaldırıp tekrar kur. Belki Driver CD'sinde birden fazla camera driveri vardir doğru olanı kur. Kurulum yaptıgında cameranın takılı olup olmadığına dikkat et. Takılı olsun. Kurduktan sonra cameranı cıkarıp takma sorun çıkartabiliyor böyle..

driver kaldırıp tekrar kurdum..onar butonu denedım..ok baska bır yontem bulu yaptım..konu baslıgı acıp nasıl oldugunu kaynagıyla yazacagım..anladıgım kadarı ıle cok ceken var..tesekkurler..

Geri