Windows Live Messenger Sorunu Acil Yardım Lütfen...

PsychosociaL'

нєα∂вαηg&#1
Reaction score
0
You Can't Kill Me, Cause I'm Already Inside You
Arkadaşlar Bilenler Lütfen Yardım Etsin.Windows Live Messenger 2009 Kullanıyorum.Sorun Şu : Oturum Açtığımda 10 Sn İçinde Otomatik Olarak Kapanıyor.1 Haftadır MSN'e Giremiyorum Bu Lanet Şey Yüzünden.Bilen Arkadaşlar İlgilenirse Sevinirim Bir Türlü Halledemedim Şu Lanet Şeyi

NoT : Lütfen Sil ve Baştan Yükle Demeyiniz , Denedim ve Hallolmadı

bugün bende aynı sorunla karşılaştım sorun msnde değil ama tekrar yüklemek zorunda kalıcaksın tabi önce bilgisayarı nod32 ile tartmanda fayda var
tarattım ve 41 tane virüs cıktı :D:D
daha sonra tekrar yükledim güncelleştirmelerinde yüklü olması gerek onlarıda yükledim ve sorun ortadan kalktı

bugün bende aynı sorunla karşılaştım sorun msnde değil ama tekrar yüklemek zorunda kalıcaksın tabi önce bilgisayarı nod32 ile tartmanda fayda var
tarattım ve 41 tane virüs cıktı :D:D
daha sonra tekrar yükledim güncelleştirmelerinde yüklü olması gerek onlarıda yükledim ve sorun ortadan kalktı
arkadasım öncelikle teşekkür ederim ama dediğim gibi silip yükledim ve de nod 32 yüklü + başka bi anti-trojan spyware cart curt işte bi program daha var.Daha dün akşam tarattım hiç bişey çıkmadı gene makine tertemiz neden yapar bunu ya deliricem

aynı sorun bende de var. yeniden yükleyemiyorum. eski versiyonlarını denedim. her versiyonunu yükledim. hatta dandik windows msn bile çalışmıyor. 4 gündür kafayı yiycem. kimse sorunu çözemedi

hiç bi fikrim yok arkadaşlar ama güncelleştirmelere bir bakın taratın bnm sorunum böyle geçti başka bi fikrim yok

en son çare format atın

teşekkürler açıklamaların için cehennem dai

arkadaşlar Ekran kartıyla da ılgılı bı problem olabılır cunku gecen sene de ben yasamıstım aynı problemı ekran kartı drıver'ını sılıp sonra msn ı sılıp önce ekran kartını sonra msn ı yuklersenız sorun cozulebılır (sıralama ters olabalır kusruma bakmayın)Bu arada msn sürümüyle ilgisi yok bu problemın...

arkadaşlar deliricem :D cehennem zebanisinin verdiği msn i indirdim, beraberindeki programlarıda kurdum bu sefer açma girişiminde bile bulunmuyor şöyle bi hata direk :

Windows Live Messenger Oturumunuzu Açamıyoruz
Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra tekrar deneyin

arkadaşlar bütün yöntemleri denedim. ancak msn ı silemiyorum. silsem yeniden yükliycem ama olmuyor.

çözü verıyorum yazın bır yere saatıne bak kac ayı takıp et hersey normal mı dıe eyer tarıh yanlısssa acmaz sorun verır 1 dk düşüyorum dıyen var basıt kolay seceneklerden

ip yerıne gel port görüyorsan örn port 80 sil bos kalsın

olmadımı dns gır 4221
4222
budamı acmadı sorun deyıl hata kodunu yaz ne yazıyorsa artık ben yardımcı olım:p

Geri