Windows Live Messenger Beşiktaş Tema

dicesare

New member
Reaction score
0
BJK Big:

adsz2lk6.jpg

adszlm8.jpg

BJK Small:

adsz4gn4.jpg

adsz5zm5.jpg

- Beşiktaş Windows Live Messenger Teması bjkliyiz.net adına Lost tarafından yapılmıştır ve Tüm Hakları www.bjkliyiz.net'e aittir.
- WLM Life of Beşiktaş temasını kullanabilmeniz için Messenger Plus Live'a sahip olmanız gerekmektedir.
- Dosyayı Windows Plus Liveın Kurulu olduğu dosya içindeki  Skins Klasörüne kurunuz.
- Araç Çubuğundan Plus! yazısına tıklayıp Özelleştir > Arayüzler e Tıklayıp. Live of Beşiktaş v1 Seçeneğini aktif hale getirip. Tamama Tıklayıp Windows Live Messenger'ınızı tekrardan başlatınız
           yada
- Messenger Plus! özellikleri Messenger Arayüzü'nden Life of Beşiktaş v1 i aktif edip messengerınızı yeniden başlatınız.
- Messengerınızı tam ekran kullanıyorsanız Araç Çubuğundan Plus! yazısına tıklayıp Özelleştir > Arayüzler e Tıklayıp. Live of Beşiktaş v1 in yanındaki Arayüzün Seçenekleri'ne tıklayıp Beşiktaş Big'i seçip tamama Tıklayınız.
- Eğer Messengerınızı tam ekran kullanmıyorsanız Araç Çubuğundan Plus! yazısına tıklayıp Özelleştir > Arayüzler e Tıklayıp. Live of Beşiktaş v1 in yanındaki Arayüzün Seçenekleri'ne tıklayıp Beşiktaş Small'u seçip tamama Tıklayınız.

adsz341fd0.jpg

===Download===​

saolasın kardess........ellerin dert görmesin

ya ben yaptim olmadı msn desteklemıo dıo..wındows lıve mesenger kullanıorum bnde.

saol kardeşim emegine saglık süperr bişi olduuuuu

tesekürler kardes cok süperr ellerine sağlık

kardes ben plus kullanıyorum ama olmuyo hem özelleştire tıkladığımda arayüzler die bişi gözükmüyo genel yazısında scriptler die bişi var arayüzlerdeki gibi bişi geliyo fakat bjk ile alakalı arayüz filan yok neden özelleştirde arayüzler gelmiyor veya nasıl yapcam yardımmm kardeslerrr:s:s

arkadaşlar kusura bakmayın ama benim çalıştığım kamu kuruluşunda rapid engelli ve indirme izni verilmiyor başka bir link verebilecek bi arkadaş varsa teşekkür ederiim.

Geri