--Oturum aç butonuna tıklandıktan sonra msn açılışındaki dönen adamlar görünüyor ve bir süre sonra hata veriyor.
--Uygun, Meşgul, Dışarıda, Çevrimdışı görün durumları aktif bir şekilde çalışıyor yani seçebiliyorsunuz.
--En üstteki Dosya, Kişiler, Eylemler, Araçlar, Yardım, Plus! menüleri aktif bir şekilde seçilebiliyor.
--MSN Ana penceresindeki Parolamı unuttum gibi vs. çeşitli linkler aktif. Tıklanabiliyor ve orjinaliyle bire bir sayfaya gidiyor.
--MSN Login görünümünden sonra windows live hatasıyla birebir hata veriyor.
Daha fazlasını kendiniz denediğinizde görebilirsiniz zaten. Bir kaç resim ekleyeyim.
Builder / Fake Oluşturucu
WLM 2009 Fake Görüntüleri
WLM 2011 Fake Görüntüleri
NOT: Fakelerin çalışabilmesi için .NET Framework 4.0 yüklü olmalıdır.
NOT: Builder içerisinde vardır. Bilmeyenler için yapılışını anlattım.
--Uygun, Meşgul, Dışarıda, Çevrimdışı görün durumları aktif bir şekilde çalışıyor yani seçebiliyorsunuz.
--En üstteki Dosya, Kişiler, Eylemler, Araçlar, Yardım, Plus! menüleri aktif bir şekilde seçilebiliyor.
--MSN Ana penceresindeki Parolamı unuttum gibi vs. çeşitli linkler aktif. Tıklanabiliyor ve orjinaliyle bire bir sayfaya gidiyor.
--MSN Login görünümünden sonra windows live hatasıyla birebir hata veriyor.
Daha fazlasını kendiniz denediğinizde görebilirsiniz zaten. Bir kaç resim ekleyeyim.
Builder / Fake Oluşturucu

WLM 2009 Fake Görüntüleri

WLM 2011 Fake Görüntüleri

NOT: Fakelerin çalışabilmesi için .NET Framework 4.0 yüklü olmalıdır.
NOT: Builder içerisinde vardır. Bilmeyenler için yapılışını anlattım.
Kod:
http://hotfile.com/dl/134947182/83e6507/WLM_2011_Fake.hhportal.KnockOut.rar.html