Windows live communication platform sorunu

tutuklu07

New member
Reaction score
0
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Arkadaşlar msn i her açtığımda bu mesaj çıkıyor ve msn kapanıyor. Birisi etka bilgisayar.net'te çözümü var diyor ama adı geçen siteye girmek sakıncalı diyor google. BU sorunun çözümü nedir. Programı sildim tekrar yükledim ama nafile. Yardım edin lütfen...

çözümü için;

C:\Program Files\Windows Live\Contacts
klasörüne girip wldlog.dll dosyasını silin veya wldlog2.dll vb. adını değiştirin

Arkadaşlar en güzel çözüm eski msn sürümlerini kullanmak. Msn 8.1 Kurup kullanın.

yaw yok bıtane ınt hızlandırma programı yuzunden oldu bu :D bide tanınmıs bı programdı denedım gıttı yenı surumuydu bılseydım kurmazdım :s

ya arkadşlarrr,,,o dosyayı silince tmm hata vermio ama bu seferde ne biz kimseyi ekleyebiliyoruz nede karşı taraf bizi ekleyebilo..kaç kere format attım bi türlü düselmedi....bu nasıl bişedir allam yaa...:((

http://www.hackhell.com/msn-teknik-destek-bilgiler/673181-windows-live-communications-platform-hatasi-alanlar-buraya.html

Geri