Windows Lisanslama v3.0 " Xp, Vista, Windows 7, Office 2003-2007-2010 Aktivasyon"

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
Windows Lisanslama v3.0 " Xp, Vista, Windows 7, Office 2003-2007-2010 Aktivasyon"

21107058.png

Windows Xp
Windows Vista
Windows 7
Microsoft Office 2003
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2010 ürünlerini sorunsuz bir şekilde lisanslayabilirsiniz,test edilmiştir...​

dostum bu programı açtığımızda çalan müziği nerden bulabiliriz:)

bu alemin mürekkebide hic bitmez ki kardesim gel keyfim gel,ohh ne güzel KONUYA BAGLI SORU SORACAGINA , en yakin müzik marketde CD si satiliyor diyecekmisim, ordan sorsan daha mantikli olacak nerdeyse, vesselam isletim sistemi bölümü, burasi !

bu alemin mürekkebide hic bitmez ki kardesim gel keyfim gel,ohh ne güzel KONUYA BAGLI SORU SORACAGINA , en yakin müzik marketde CD si satiliyor diyecekmisim, ordan sorsan daha mantikli olacak nerdeyse, vesselam isletim sistemi bölümü, burasi !

yumurtaya can veren RABBİMİN her kulunun bir derdi var işte:)

emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunuyorum.muzik gercekten guzel olmus.

... Teşekkürler ...

verdiğin işlemlerin tümünü yapıp en son doğrulama sayfasını gördüğüm halde windows update hala Hata numarası: 0x8024D007 bu hatayı veriyor güncelleme yapmıyor.

Sevgili arkadaşlar merhabalar.

Olanlar:
1 _ Cd room.
2 _ Normal Xp sp2 cd si. Bootable değil.
3 _ Flopy disket, disketler bir kutu. (10 adet).

Olmayanlar:
1 _ Cd writer yok.
2 _ Usb flash bellek yok.

Yapılmak istenen:
Bilgisayarında bootlu cd yazma imkanı olmayan yani cd writerı olmayan kişi bootable olmayan xpsp2 cdsi ile format atıp xp işletim sistemini kurmak istiyor. Xp işletim sistemi kurulu bir bilgisayarda disketi başlangıç disketi olacak şekilde formatlıyor. Sistem disket ile başladığında dos ortamında o güzelim A:\ satırı geliyor. Harddiskin C ve D bölümlerinide tanıyor ve komut satırından çağırıyor. Gel görki Cdroom yok. E:\ diyor, yok. F:\ diyor, yok. G, H , I, ...., X. yok, yok
Normalde xp kurulu sistemde disket başlangıç disketi yapıldığında dos ortamında cd room çağırılamıyor veya bulunamıyor. Dos komutuyla cdroom çağırmak veya bunu çözecek dosya nedir? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Umarım burada sözü edilen lisanslama işlemleri doğrulanır. Çünki; yukarıda sözü edilen bir konu var. Çünki Windos yazılım orjinalliğini kontrol ederken yazılım sahtekarlığı gerekçesiyle windowsu kilitledi. Hani, Xp de şu sağ alt köşedeki görev çubuğu elemanları varya. Sistem güncelleme işlemi. Kısacası Xp açılmıyor. Dediğim gibi, umarım bu yöntem sorunu çözer.

lisans bitimine son 13 gün umarım işe yarar ayrıca güncellemeleri şimdiye kadar yaptım bir sorun çıkar mı ?

emeğine sağlık arkadaşım işe yaradı çok teşekkürler

Geri