shaheen
New member
- Reaction score
- 0
EWT ARKADAŞLAR BU KONUYU AÇARKEN SİZLERE Bİ YARDIMIM DOKUNUR AMCIYLA AÇTIM.19.04.2006 TARİHİNDE OKULMUZA MICROSOFT TAN windows yazılım mühendisi 2 dahi adam gelecekmiş bugun haberimiz oldu.tabii bizde bilgisayar bölümüyüz ya bizden çok sağlam sorular bekliyorlarmış.daha öncelerde bu 2 mühendis bir çok üniversitede seminer ler wermişler fakat umduklarını bulamamışlar üniversiteli öğrenciler kendiilerininde bulabilecekleri sorular soruyolarmış nese konu bu diil.seminer 30-45dk.sürüyormuş toplam ama ondan sonrası baya uzuyomuş.ondan sonraki kısımda soru-cwp kısmıymış...benim we arkadaşlarımın birkaçtane sorularımız war ama dedimki belki burada bazı arkadaşlar işletim sistemleri ile bi sıkıntı yaşıyorlardır gerçi burada windows hakkında çok ustad war ama ben size yardımım dokunur açısından bu konuyu açtım...AMA ŞUNU EKLEYİM BURAYA YAZILAN HER SORUYU SORARIM SÖZÜNÜDE WERMİŞ OLMAYAYIM SALONDA 400 KİŞİ OLACAK E YANİ ADAMLARDA HEP BENİ KALDIRMAYACAKLARDIR!!!
NOT : SORULARIN KONULARI WINDOWS UN AÇIKLARI,İÇİNDEN ÇIKAMADIĞINIZ BİR OLAY veya ne biliim işte bole yani sorularınız warsa yazınız mümkünse açık ve anlaşılır olsun...
NOT : SORULARIN KONULARI WINDOWS UN AÇIKLARI,İÇİNDEN ÇIKAMADIĞINIZ BİR OLAY veya ne biliim işte bole yani sorularınız warsa yazınız mümkünse açık ve anlaşılır olsun...
:hhman: