Windows Kendi Kendine Restart Atıyor

scorpion03

New member
Reaction score
0
benim sorunum başlıktada yazdığım gibi windows açılır açılmaz kendini yeniden başlatıyor.Masaüstü geliyor ve windowsun başlama sesinin hemen ardından bilgisayar yeniden başlıyor.Donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü harddiskin 3. bölümünde pardus var ve o çalışıyor onda şükür bir sorun yok.Bilgisayarı güvenli modda başlattığımda ise windows açılıyor.Ayrıca format atalı 4-5 gün oldum ve herhangi bir antivirüs programı yok.

(not:konularda aradım fakat buna benzer birkaçtane konu olsada benim sorunumla aynı değil)

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

aynı sorun gecen gün bi arkadasta olmustu virus varmıs amvo türü bişidi düzeltemedik combofix ve benzeri antiviruslerle ( dosyasıda ln9.exe die bişidi hatta ) ..

format atarsan düzelebilir belki baska bi care bulamamıstım ben :D
ama sonra düzeldi yani ;)

güvenli modda bi antivirüs yükleyebilirmiyim format atmadan çözmek istiyorum

Boot üzerinden çalisan antivirüs programlari var, mesela Hiren Boot cd deneyebilirsin!

bence tek çaren format ben iki gün sonunda halledemeyince formatladım

He bi de dosyalarını kurtarmak istiyosan
bi live Cd pardus öneririm ..
son sürümü Pardus 2007.3 Live Cd iyidir .. Bu sekilde de son çare kurtarabilirsin dosyalarını formattan önce tabi gene format şart dedim hep ama.. :)

Not : Flood İçin özür bi turlu mesajımı editleyemedim

usb virüs taraması var
boottan başlangıç olarak c:\ değilde usb seçiyorsun...usb taratma die arat forumda rastlamıştım ben
o programı usb ye kuruyosun windows hoşgeldiniz ekranı itibarı ile tamamıyle tarama başlıyor...

bence tek çaren format ben iki gün sonunda halledemeyince formatladım

He bi de dosyalarını kurtarmak istiyosan
bi live Cd pardus öneririm ..
son sürümü Pardus 2007.3 Live Cd iyidir .. Bu sekilde de son çare kurtarabilirsin dosyalarını formattan önce tabi gene format şart dedim hep ama.. :)

Not : Flood İçin özür bi turlu mesajımı editleyemedim
ya dosyaların yedekleri var ama programlarla oyunlarla müziklerle hazır hale getirdiğim sisteme format atmayı hiç istemiyorum.ha bide aynı çabayı tekrar gösterceksin.

Güvenli modda başlat yeni kullanıcı oluştur bu sefer

o kullanıcıdan gir...

Tahminim hallolur ;)

bu arada antivirüssüz kalma kaspersky veya panda 2008 öneririm.

senin pc de hangi işletim sistemi var.

about.Brontok.A adlı virüs girmiş bendede var .exe uzantılı dosyaları indirdigimde tak atıyor birden...
işin kötü tarafı pc p3 kotu bı pc ve 4-5 dk da acılıyor beklemek cok sıkıyor ve bu tür virüsler combofix ile temızlenebılıyor diye biliyorum about.Brontok.A bu virüsde belgelerim/resimlerimde görünüyor kolay gelsın...

Geri