Windows güvenlik duvari ile ilgili bilinmeyenler !

cj22

New member
Reaction score
0
Merhaba Dostlar.

Windows Güvenlik duvari malum bizim pc mizi korumak amacıyla yapilmistir.
Ama öyle degil.

Windows güvenlik duvarı kendi başlı basına bir virüstür.

1.ANLASMA

Anlasmada Windows ürünlerini yazarken pc leri kontrol amaclı bir virüs yapmakti

windows da güvenlik duvarı adı altında birşey koydular

2.AMAC ?

ABD hükümeti bazi yasakli kelimeler var onlari pc kapalı dahi olsa bile pc mize istediklerini yapıyorlar

3.PEKİ BAKTIKLARINI NASİL ANLARIM?

ADSL ve ya Wireless ışıklarımız pc kapali oldugunda bosa yanıyorsa pc mizi tariyolar demektir....

4.NASİL KACARİZ?

Güvenlik duvarını kapalı tutalım.

SAĞLIKCAKLA KALIN.......

ben inanırım ashalon da gerçeklerden biri abd bu tür işlere çok önem veren bir devlet onun için biraz kaale alırsak zararlı çıkmayacağımızı belirtmek isterim

hiçbir zaman etkinleştirmem tamir ettiğim pc leri dahil... sebebi sadece bilgisayarınız risk altında olabilir uyarısıdır :D

ben inanıyorum iş yerinde akşam iş bitimin de her zaman ağ kablosunu çekerim

bırakın bu la fontaine hikayelerini işinize bakın yaw :)

ona bakarsan norton ? guvenebılıcek bırısı cıksın soyelsın surdan norton gıbı bır sırketın neler yapabılıcegını kımse tahmın edemez :D

ABD terorsitleri ve kacakları yakalamak için yaptı bunu..bazı yasaklı kelimeler var onları pc mizde taramak için yaptılar...

İddea doğru olsa da malesef desteklemek için kullanılan argumanlar saçma olmuş.

Geciniz, benim gibi bilim kurgu fanatikleri bile boyle bir realiteyi kabullenmez :smile:

ya arkadaş nerenizden uyduruyorsunuz bunları :D

komik insanlar...! :D

o ışığın yanıp sönmesinin nedeni bilgisayarınızın ethernet kartının "wake On Lan" özelliğinin açık olmasından kaynaklanır... eğer ethernet kartınıza kablo üstünden belirli bir kod (hexadecimal olarak FF FF FF FF FF FF ) yollarsanız bilgisayarınız açılır bu windows güvenlik duvarıyla alakalı birşey değildir... bilgisayarınızın Bios ayarlarından ayarlayabileceğiniz bir özelliktir....! bu bilgisayarınıza sizin tarafından uzaktayken de ulaşabilmenizi sağlar...! bilip bilmeden saçma sapan hurafeler yaratıp kendinize insanları güldürmeyin...!

Tekrar söylüyorum bu windows güvenlik duvarıyla alakalı birşey değildir....!
Bios ayarlarından WAKE ON LAN özelliğini kapatırsan bilgisayarının eternet kablosunun ışığı bilgisayarın kapalıyken yanmaz....!
Bilgisayarına ubuntu da , mac de kursan o ışık yanmaya devam eder (eğer wake on lan özelliğini biostan kapatmazsan)

Geri