Windows ETKiNLESTiRME

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
Windows Genuine Advantage Validation v1.9.9.1 CRACKED*W-G-A v3
SIZ HALA windows unuzu etkinlestiremeyenlerdenseniz ASAGIDAN INDIRECEGINIZ son crack %100 ETKINLESTIRME ürün verimizi artiracagi gibi + bircokWindows program Update yapmanizi saglar MEDIA PLAYER internet explorer MESSENGER vsprogramlarda SORUNSUZ INDIRILEBILIR, HACKHELL.com da son versiyon sizin icin UPDATE ETTIM ..VE devami geleceK Ayica virus Taramasi yapilmisdir Denenmisdir tescil edilmisdir GÜVENLE kullanin :clapsaglam :)
28mkyop.jpg

2u79f15.jpg

>>sadece WGA_v1.9.9.1_veya v3.Crack .exe Admin olarak calistirin <<
Crack de ki maksat >>.WgaLogon.dll ve Wga Tray.exe LegitCheckControl.dll' lerin bulundugu Windows/System32/ Klasörüne müdahalede bulunup bu dosyalari yenisiyle degistirmek dir.
RESET ATMAYI UNUTMAYIN
kolay gelsin hayirli olsun
11ik0tj.gif

Depozit Files

Kod:
 http://rapidshare.com/files/308913111/Micro_p_soft-W-G-A_v3.0_HackHeLL.Com.rar
MegaShare

vf9wl5.jpg
..özellikle XP hala etkinlestiremeyenler icin bu FIRSAT KACMAZ
vf9wl5.jpg

EMEGE SAYGI KENDINE SAYGIDIR

Arkadaşım oncelikle paylaşım icin tskr.
1* indirdiğim klasördeki wgatray dosyasını calıstıramadım. Ama bendeki eski wga ile aktive edilmiş olduğunu kontrol ettim. Wga neden calısmıyor olabilir bi bakarsan ii olur sanırım. Bu arada ilk tesekkürümü sana etmis bulunuyorum.

2* 1 ay kadar önce kurup aktive ettiğimi düsündüğüm windows xp pro sp3 bugün aktivasyon sorunundan dolayı açılmıyır. Sadece telefon ve internet üzerinden aktivasyon seçeneği aktif onun dışında bilgisayar açılmıyor. Baska bir partition üzerinden o windowsu aktive ettmenin bir yolunu bilen varmıdır acaba. E üzerine windowsu kurdum aktive ettim ama malesef eski windowsu aktive edemedim. Bole bisey mümkünse tabii ;)

Ikisi birbirinden ayriliyor..anlatayim senin yapdigin calismaya saygi duyuyorum lakin aramizda önemli bir ayrinti var oda senin belirtmis olmana ragmen benim verdigim linkdeki versiyonun aktuell olmayisi.bu aramayi senin verdiginle karsilastirdigimda göreceginden eminim,
benim verdigim versiyon 1.8.32.0 (1.8.0032.0)
SENIN RAPID VERSIYONUN>>1.8.31.9 (1.8.0031.9)
böylelikle bu daha önce verdigin kinden farkli versiyon olmus oluyor..
NOT < VERDIGIM PAYLASIMLARDA ARAMA YAPAR KARSILASTIRIR TROJANSIZ VERIRIM :::iyi forumlar :hhmanD

Ikisi birbirinden ayriliyor..anlatayim senin yapdigin calismaya saygi duyuyorum lakin aramizda önemli bir ayrinti var oda senin belirtmis olmana ragmen benim verdigim linkdeki versiyonun aktuell olmayisi.bu aramayi senin verdiginle karsilastirdigimda göreceginden eminim,
benim verdigim versiyon 1.8.32.0 (1.8.0032.0)
SENIN RAPID VERSIYONUN>>1.8.31.9 (1.8.0031.9)
böylelikle bu daha önce verdigin kinden farkli versiyon olmus oluyor..
NOT < VERDIGIM PAYLASIMLARDA ARAMA YAPAR KARSILASTIRIR TROJANSIZ VERIRIM :::iyi forumlar :hhmanD

Ben de senin paylaşımına saygı duyuyorum yanlış anlama. Arama yaptırdığında muhtemelen v1.8.31.9 ile karşılaşmışsındır. Onu v1.8.32 versiyonuna yükselttim. Hatta Lisans.exe'ye entegre ettim. Ayrıca kurulum gerektirmiyor.

Bunların hergün yeni versiyonu çıkıyor, takip etmek bile zor. Sen de haklısın. İyi Forumlar.

van kedisi harikasın, eline emeğine sağlık hocam. cinnet geçirmeme ramak kalmıştı çok çok sağol.saygılarımla...

emeği gecen arkadaşlara çok teşekkürler elleri dert görmesin.

slm çok teşekkürler ben 11. teşekkür eden olmak için değil gerçekten işimi gördüğü ve yardımcı olduğun için k.i.b

kardeş teşekkür ama bu biraz zahmetli bunların kolayı war forumda yinede çok sağol böyle konuları güncel tutmak en iyisi teşşekürler

yuhh bee onuda mi ben resimle göstereyim

dowland linki ücretli üyelik istiyor :(
sen eminmisin herhalde yanlis bir yere basdin öncelikle aramiza hos geldin,,
asagidan nasil indirecegini resimle anlatayim umarim üye olmadan sende indirirsin, iyi forumlar kolay gelsin..

2ns6kqh.jpg

313nlfn.jpg

2lwpt2a.jpg
:hhmanD bir daha böyle soguk saka yapma :hhmanD

ozur dilerim batan diken arkadşım ben senin verdiğin linkden indirdim koplayaldım yapıstıtken bu dosya var değiştilisin mi diyo ben tümüne evet yada evet dediğim zamn bu dosya zaten kullanılıyor kapatın sonra tekrar debeyin gibi bişeler diyo ne yapmalıyım ???

üstdeki üye ye cevaben tüm kullanacaklara !!
yeni versiyon da sadece crack yapilirken admin modunda calistirip instal edin ,, gerisi otomatik olacak ,, eski versiyonlarda kopyalama islemini artik crack kendisi gerceklestiriyor,, yorumlarinizi son versiyonua göre yaparsaniz daha saglikli bir sonuca diger üyelere bilgi vermek adina da böylelikle ulasmis olacagiz saygilarimla,,iyi forumlar diliyorum

çok teşekkürler arkadaşım bir dertten daha kurtulduk sayende:D

Geri