Windows Etkinleştirme

refko

New member
Reaction score
0
Selamlar Arkadaşlar

Bilgisayarımda Windows etkinleştirme diye bir sorun var.

Bilgisayar açılıyor ama hiçbirşey görünmüyor. sadece Windows etkineştirme başlığı altında

Bilgisayarınıza sınırlı işlevsellikle erişin

Farklı bir ürün anahtarı yazın

Bu sorunu çözmek için yardım almak üzere microsoft firmasına başvurun diye yazı çıkıyor

hiçbirşey yapamıyorum sadece exporer açılıyor onu kullanabiliyorum ne format atabiliyorum ne başka birşey acil yardımlarınız lütfen. ne yapmam gerek ne yapabilirim.

Okuyan yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler..

iyi forumlar

Selamlar Arkadaşlar

Bilgisayarımda Windows etkinleştirme diye bir sorun var.

Bilgisayar açılıyor ama hiçbirşey görünmüyor. sadece Windows etkineştirme başlığı altında

Bilgisayarınıza sınırlı işlevsellikle erişin

Farklı bir ürün anahtarı yazın

Bu sorunu çözmek için yardım almak üzere microsoft firmasına başvurun diye yazı çıkıyor

hiçbirşey yapamıyorum sadece exporer açılıyor onu kullanabiliyorum ne format atabiliyorum ne başka birşey acil yardımlarınız lütfen. ne yapmam gerek ne yapabilirim.

Okuyan yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler..

iyi forumlar

Format atcaksın legal xp eklerinini biriile sağlam bi cd key ile ie7 ve mp11 i yukluceksin otot gunleleştirme yapmıcaksın kesinlikle! Microsoftun sitesinden orjinallik kontrolu isteyen hiçbir sey indirmiceksin..
Sorun tamam:goz:
Suan bu dediklerimi yaparak kulanıyorum..
NOT:eek:to guncelleştirme yapmadığından kritik sistem açıkları yasıya bilirsin anti virus pro falam filam kulan ..

Format atarsın, PCyi yeniden başlatıp F8e basıp boottan 1.yi CD yapıcaksın. Sonra windows CDsini takacaksın, kurulum kendi başlayacak ve zaten sabit diskinin bölümleri falan gözükecek nereye kurulsun diyecek, oradan biçimlendirip kurabilirsin..

Not: onceki windows sürümlerini arayacak o yüzden windowsu kurdugun bölümü biçimlendirip oraya kurmalısın. Biçimlendirmeyi hızlı yapma çünkü "kitabın sadece içindekiler bölümünü" silmiş olursun. yani HDDdeki dosyalar aynı isimde üstüne yazılana kadar kalır, performans düşer :E

üstad sorunlara bakışın dehşet yaf :) kitabın içindekiler!!! bunu ancak bu kadar kısa ve öz izah edebiliriz galiba

Geri