windows CE.NET 4.1

yakamoz_07

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu işletim sistemi hakkında bilgisi olan varmı bu sistemde flashdiskte hazırlamış olduğumuz xp yi kullanabilirmiyiz bilgisi olan varmı cünkü cihazda dvd cd desteği yok mini kasa şimdiden teşekürler sadece usb girişleri var

dostum öncelıkle dıl secenegı eng ve japoncadır bu japoncanın daha cok kulandıgı bırey dıyım dört usb falan falanda bunu yapacagın ıse baglı ne ıcın kulanmak ıstıyorsun tafsıye edıcem cunkü:p

buda lınkı http://www.microsoft.com/downloads/...0E-B968-42F3-9A19-B2E71040F0F0&displaylang=ja

öncellikler teşekkür ilgin için şimdi bu mini kasalar bize yeni geldi dili ingilizce ve sistem hakkında pek bilgim yok biz bunda nete giremiyoruz acıkcası kısatlanmış gibi tam cözemedim o yüzden buna xp nin usb versiyonunu denesem acaba verim alabilirmiyim yani usb yi tanırmı yanlış bişeyler yapmayalım:goz:

öncellikler teşekkür ilgin için şimdi bu mini kasalar bize yeni geldi dili ingilizce ve sistem hakkında pek bilgim yok biz bunda nete giremiyoruz acıkcası kısatlanmış gibi tam cözemedim o yüzden buna xp nin usb versiyonunu denesem acaba verim alabilirmiyim yani usb yi tanırmı yanlış bişeyler yapmayalım:goz:

alırsın hem artık usb öyle bır geliştirdilerki normal sytemı aynısını nerdeyse portable yapmıslar onları dene ve ıstedıgın verımı alırsın yanlız kulanmada az zorluk cekersın normal syteme benzemıyor ama kulanacgına emınım

peki dostum önerebileceğin o tarzda elinde v.s bildiğin sistem varmı piyasada o kadar varki hangisinin nederece kullanılır olduğunu kestimek baya zor forum içinde aradım ama bulamadım elinde varsa paylaşabilirmsin teşşkür

Geri