windows başlangıç şifresi kırma

aorator

New member
Reaction score
0
arkadaşlar windows başlangıç şifremi unuttum tabi administratorde de şifre var .güvenli moddan açılmıyor ordad şifre var .windows başlangıç şifresini kırabileceğim bir program veya yönyem varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşım googleden windows başlangıç şifre kırma diye arat dosyayı indir iso dosyasını cd ye yaz biosdan başlangıç olarak cd açılışı olarak göster yönergeleri takip et. şifreni 12345 olarak yapıyor.. bulursam linki veririmm..

evet link aşağıda arkadaşım. pc ninde kayıtlı olan kullanıcı isimlerinin şifrelerini yönergeleri takip ederek 12345 yapabilirsin...

http://rs114.rapidshare.com/files/27668111/WindowsKey.iso

hayırlı olsun

artkadaşım teşekkür ederim umarım olur

verdiğin linkin dosyalarıniçinde iso dosyası yok cd ye yazdıramıyoruz..

Kardeşim çok Sağol Bende Bunu Arıyordum Ne Zamandır.

ilginiz için çok teşekkür ederim googleden buldum ve sorunu hallettim. PasswordChanger diye bir programla programı kurduktan sonra dosyaları c>program filese atıyor ve ordaki dosyaları iso olarak cd ye yazdırınca oluyor.. ihtiyacı olupta yapamıyanlar yazarsa yardımcı olablirim

arkadaslar ben pek anlamıyorum ne olur yardım edin şifre kırmak istiyorum bende bi sapık var onu bulmam için cok gerekli cünkü tehtitler yagdırıyor tşk doga0206

şifrelenmiş dosyaları açamıyorum nasıl açabilirim

yaw :D ne sacma ıslerle ugrasıyosunuz 3 kere ctrl alt delete yap sonra karsına gelen yere administrator yaz sıfreyı bos burak gec al sana pcın acıldı

Sq00k, üstad aklınla bin yaşa çok teşekkür ederim. tavsiyeni uyguladım oldu çok teşekkür ederim

Geri