Windows Açılış Şifresi Kır!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1

Windows açılış şifresini kır!!!
Arkaşlar konuya [Wifiway ile wireless şifre kırıcı] bakınca üst tarafta[Benzer Konularda] bi konu gözüme çarptı. Size Çözüm!!!!
DİKKAT
Eğer işletim Sisteminizde Administrator ve Başka bi kullanıcı varsa olur.
Ayrıca Normal kullanıcı girişi olmalıdır.

İlk önce guest hesabını açın.
1.Bilgisayrı güvenli modda açın. Administrator ü seçin kullanıcı olarak.
2.Kullanıcı hesaplarına girin. Kendi kullanıcı adınızı seçin.
3.Şifre değiştir e gelin. Yeni şifre 123 alttakine de 123 ve son kutucuğa 1 yazın.

Şifre değişmiştir. Bilgisayarı normal başlatın. Şifreniz 123
Ben bu şekilde yapıyorum... emege saygı ...:hhman:

kardeşim güvenli modda girdim ve yine şifreye geldimde şifre istiyor şifreyi girmeden nasıl kullanıcı hesaplarına giripte değiştirilebiliyorum anlamadım yardımcı olsan sevinirim emeğine sağlık

arkadaşım bu cok basit ve anlayanların genelde kullandığı asıl yöntemdir konuyu acıklarsak xp format anında admin şifresi oluştrulmamış bi pc de yapılabilr sadece admin şifresi varsa pc de konu işe yaramaz ama eğer yoksa zaten güvenli modu adminle acıp istedn kullanıcıyı siler istedinin şifresin değiştirir kısacası istedini yaparsın ama basit kullanıcılar için işe yarar..

Administrator de şifre varsa napcan?

administrator de şifre varsa tezin yanlış arkadaşım ama dos ortamına girip administrator şifresini degiştiren kod vardı arşivimden bulabilirsem paylaşıcam.

administrator de şifre varsa tezin yanlış arkadaşım ama dos ortamına girip administrator şifresini degiştiren kod vardı arşivimden bulabilirsem paylaşıcam.

tez değil bu.. konuya göre cewap.. bende biliyorum dos tan kırmasını. sadece bilgi yetersiz demek istedim kardeş

Geri