Windows 8'i Şimdi Win 7'de deneyin ....

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

s1.jpg

Windows 8 ile tanışacağımız Metro arayüzü, dokunmatik cihazlarda iyi bir denetim sağlayacak şekilde geliştiriliyor. Peki dokunmatik olmayan, normal PC'lerde Metro arayüzüne alışmak için zaman harcamamız gerekecek mi? Bu yazımızda size tanıacağımız araç yardımıyla Metro'yu Windows 7'de şimdiden deneyebilir, ona kendinizi hazırlayabilirsiniz.

Metro arayüzünü denemek için en iyi seçenek, şu an Omnimo arayüzü.

Omnimo'yu yükleyebilmek için öncelikle bu adresten Rainmeter'ı yüklemeniz gerekiyor (1.3MB).

Rainmeter, Windows'a kolaylıkla tema eklemenizi sağlayan bir masaüstü özelleştirme yazılımı.

JaYeP.jpg

Rainmeter'ı indirip kurduktan sonra Omnimo web sitesine gidip 22MB'lık zip dosyasını indirmeniz gerekiyor.

İndirdikten sonra arşiv içeriğini bir klasöre açın ve Setup.rmskin dosyasına çift tıklayın, ardından Install'a tıklayın.

Omnimo'yu yüklerken çözünürlüğünüze göre bir tema seçmeniz istenebilir. Sunulan üç seçenekten birincisi Windows Phone tabanlı, ikincisi Metro tabanlı, üçüncüsü ise boş ve kişiselleştirilebilir bir temadır. Seçiminizi yaptıktan sonra Windows 7'nizde Metro arayüzünün tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Metro ara yüzü microsoftun sonu olabiilir.
Mobil cihazlardaki başarısızlığı ile tanınan firma masa üstü cihazlarda da androidin yayılması ihtimali ile karşı karşıya.
Mobil deki ara yüz ve programlarını masa üstünde de kullanmak insanlara çekici gelmeye başlarasa masa üstündeki tahtını kaybetme tehlikesi ile karşılaşır.

bu arayuze hic ısınamadım.deneyim diye win8 kurdum ancak sırf arayuz ve etkinlestirme dertleri sebebiyle win7e dondum.arkadasın paylasimi cok guzel win 8 kurmadan once muhakkak bu ara yuzu deneyip ondan sonra kurmalı herkes.

Geri