Windows 8'deki Usb 3. 0 Desteği Kesinleşti!

terenova77

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
windows-8.jpg

Windows 8'deki Usb 3. 0 Desteği Kesinleşti!

Microsoft'un Eylül ayında gerçekleştireceği BUILD toplantısına yaklaştıkça Windows 8 hakkındaki duyumlarımız da artıyor. Bu seferki haberimiz ise yeni işletim sisteminde USB 3. 0 desteğinin olacağının kesinleştiği.

Microsoft, resmi Windows 8 blog sitesinde yaptığı duyuruda USB 3. 0'ın yeni masaüstü PC ve laptop'larda henüz ortaya çıkmaya başladığını, ancak 2015'de tüm yeni PC'lerin USB 3. 0 portlara sahip olacağını söyledi. USB 3. 0, USB 2. 0'dan teorik olarak 10 kat fazla hız sağlıyor. Microsoft, USB 2. 0 ile aktarımı 15 dakika süren bir yüksek çözünürlüklü filmin, USB 3. 0 ile aktarımının sadece 80 saniye süreceğini söylüyor. Burada USB arayüzü yanında sürücünün sahip olduğu okuma/yazma hızı da önemli.

Microsoft, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Tasarımımız, USB 3. 0'un gelişimini sağlamak için gözden geçirilmiş 3. 0 spesifikasyonunu isabetli bir şekilde takip etmek zorundaydı. " "Herhangi bir USB 3. 0 cihazı, herhangi bir "sanal" aygıt meydana getirmeden önce başlamak istedik. Sanal aygıtlar, gerçek USB donanımının yazılımsal bir tespiti: portlar, hub'lar ve diğer cihazlar gibi. "

Chip.com.tr

Ekli dosyalar

• windows-8-deki-usb-3-0-destegi-kesinlesti-2951756_b.jpg
    windows-8-deki-usb-3-0-destegi-kesinlesti-2951756_b.jpg
    4.9 KB · Görüntüleme: 961
Ben de doğru dürüst bir şeyler ekleyecekler diye başlığa girdim. :D :D

USB 3.0 bende var ama kullanamıyorum şuan : ) ayrıca ben dx12 yi merak ediyorum onun için yeni kart almıyorum

Geri