Windows 8 korsan kullanmak imkansız olabilir!

oz_K_an

New member
Reaction score
0
konuyu acmanın en uygun yeri burası geldi bana :)

Microsoft'un Windows 8'de bulut tabanlı hizmetleri kullanacağına artık neredeyse kesin gözle bakılıyor. Rumorpedia'nın yaptığı açıklamalara göre ise şirketin bulut tabanlı hizmetlerine korsan kullanımı engellemeye yönelik güvenlik özellikleri ekleyecek.

Rumorpedia'ya göre "Windows 8 bazı kernel dosyalarını Microsoft bulut sunucularından direkt olarak güncelleyecek, bu sayede sadece korsanlık engellemiş olmayacak aynı zamanda yeniden başlatmaya gerek kalmaksızın anında güncelleme de yapılabilecek".

Bilgisayarların büyük çoğunluğunun internete sıkça bağlandığını düşünürsek bunun gerçeğe dönüşebileceğini söylemek mümkün. Microsoft bu özelliği yeni işletim sisteminde kullanırsa ve kernel dosyalarını sıkça güncellerse, bu korsan kullanım için ciddi bir engel oluşturabilir.

Windows 8'in çevrim dışı kullanım için bir korsan sürümü de oluşurulabilir ancak bulunduğumuz dönemde bunun ne kadar işe yarayacağı tartışılır.

KAYNAK

Windows'u Yazanlar YazılımCı Değil Mi ?
Microsoft Dünyada Ki Bütün Yazılımcıları Denetleyecek Değil Ya İlla Ki Patlatırlar,
Değil Microsoft Hiç Kimse Bunun Önüne Geçemez ...

Bedava ve işyapar bir alternatifi varken sizce bindikleri dalı keserler mi?

kırılmaz denen neler kırıldı yaa :) bi windowsu mu kıramayacaklar :)

dünya bılır türkleri 14 yasındakı cocuk crack yyazıyorsa gerısını sız düşünün

seven içinde çok dedikodular çıkmıştı ...
sonuç : fiyasko
w8 de hallolur takmayın kafanızı

GünceLLeme işi süper oLmuş ama o mutlaka kırlır kırılmasada pek önemli deil benim açımdan önümüzdeki 10 sene daha xp kullanacak gibi görünüyorum

Valla yorumlara bir baktım da söylücek pek bir şey kalmamış : ) . Ama yine de bende bir laf söylemek isterim.
''Ölmüşle olmuştan başka her şeyin bir çaresi vardır '' ;)

microsoft piyasadaki tekelini korumak için zaten korsan kllanmlara müsade ediyor.siz annediyor musunuz ki korsan win7 kulananları bilmiyorlar ve istediklerindeengel olamazlar.oyun değilki bu yazan firma crackerlarla kapıışp dursun.işletim sistemi.yapılan crack bile o işletim sistemiin üzerinde yapılmak zorunda.MS win8 dede göstermelik bikaç ban yapıp korsan kullanıma müsade edecektir

Yeni Film çıkıcak desenize
Ruslar iş Başında :)

sonuçta insan yapıyosa, kırılabilir

ortada şöyle bir durumda var , yazılım kırılamaz ise güvenlik yazılımcıları na iş kalmıyor , microsoft un kendini geliştirmesi babında her zaman iyi hackerlere ihtiyacı vardır ve şunu da buraya yazıyorum illaki biyerde katen açık bırakacak !! her zaman yaptığı gibi sonrada w8 kırıldı gibisinden bi haber w8 popülarite olacak işte o zaman herkesin daha bi ilgisini çekecek yüklemeyecek olanlar bile bu haber le bi nebze olsun iştaha gelecekler ..

Geri