Windows 8 crack (%100 ÇaliŞiyor)

teşekkürler
yeni format atmıştım ilaç gibi geldi valla 32 bit de de sorunsuz

güncelleştirme yaptım aktifleştirilme kaldırıldı
tekrar aktifleştirdim ok

teşekkürler 64 bit enterprise da işe yaradı sorun yok şimdilik.

ewt carck başarılı telefon derdinden kurtulduk tşk ozan kardeş eline sağlık
Arkadaşalar ayrıca 32 pro varmı çalışan link verebilirmisiniz

arkadaşlar bu crack i kullandığınız win8i yine bu siteden mi indirdiniz ben olaydan bişey anlamadım...
herkes bişeyler yazmış %100 çalışan crack biyerde %100 çalışan win8 başka yerde.
Birbiri ile uyumlu olan win8 ve çalışan crack verebilir misiniz? Hepsini indiriyorum valla bunaldım lütfen bilen varsa bize de öğretsin linkleri (sabit konularada baktım ama çok karışmış vaziyette)

ben yaptım aktifleştirdi ancak güncelleştirmeleri yapınca tekrar aktifi iptal etti bende 2. kez aktifleştirdim o nedenle güncelleme yapılmaması gerekir her halde

Aktivasyon yapmıyor, öyleymiş gibi gösteriyor. Telefonla aktivasyon yapamayanlar kms ile etkinleştirmeyi denesinler mantıklı olan bu.
Henüz windows 8 için etkinleştirme yapan crack/loader yok.

Bu programı kullanırsanız aktivasyon gerektiren şeylerde sorunlar yaşarsınız.
Programın içini winrar la açıp bakarsanız yaptığı tek şeyin içeriğiyle oynanmış dil dosyalarını kopyalamak olduğunu görürsünüz.
Bu program ilk paylaşıldığı zaman içinde sadece fransızca dil dosyaları vardı ve yabancı forumlarda sadece fransızca yı etkinleştiriyor gibisinden bir açıklama verilmişti (Sizce bu program gerçekten bir aktivasyon aracıysa böyle birşey olması mümkün mü?), daha sonradan işin aslı anlaşıldı ve forumlardan kaldırıldı.

Aktivasyon yapmıyor, öyleymiş gibi gösteriyor. Telefonla aktivasyon yapamayanlar kms ile etkinleştirmeyi denesinler mantıklı olan bu.
Henüz windows 8 için etkinleştirme yapan crack/loader yok.

Bu programı kullanırsanız aktivasyon gerektiren şeylerde sorunlar yaşarsınız.
Programın içini winrar la açıp bakarsanız yaptığı tek şeyin içeriğiyle oynanmış dil dosyalarını kopyalamak olduğunu görürsünüz.
Bu program ilk paylaşıldığı zaman içinde sadece fransızca dil dosyaları vardı ve yabancı forumlarda sadece fransızca yı etkinleştiriyor gibisinden bir açıklama verilmişti (Sizce bu program gerçekten bir aktivasyon aracıysa böyle birşey olması mümkün mü?), daha sonradan işin aslı anlaşıldı ve forumlardan kaldırıldı.

dünkü yaptığım aktifleştirme programı ile halen Windows aktif olarak devam ediyor bu loader benim işime çok yaradı kim yükledi ise elleri dert görmesin

dünkü yaptığım aktifleştirme programı ile halen Windows aktif olarak devam ediyor bu loader benim işime çok yaradı kim yükledi ise elleri dert görmesin

Mausunu bilgisayarının sağ üst kısmına getir ordan ayarlara gir Bilgisayar ayarlarını değiştire tıkla, Kişiselleştirme bölümünde Windows etkinleştirilemiyor uyarısı göreceksin. Telefon veya skype de etkileştirmede böyle bir uyarı olmuyor artı güncellemeleri almasına rağmen tekrar aktivasyon gibi bir dert de yok deneme sürümü bittikten sonra ekranlarınız kararmaya ve reset atmaya başlayınca daha iyi anlayacaksınız. Şuan Windows 8 de çalışan Crack ve Loader programı yok

Telefon veya Kms aktivasyon yapmanızda fayda var..

Mausunu bilgisayarının sağ üst kısmına getir ordan ayarlara gir Bilgisayar ayarlarını değiştire tıkla, Kişiselleştirme bölümünde Windows etkinleştirilemiyor uyarısı göreceksin. Telefon veya skype de etkileştirmede böyle bir uyarı olmuyor artı güncellemeleri almasına rağmen tekrar aktivasyon gibi bir dert de yok deneme sürümü bittikten sonra ekranlarınız kararmaya ve reset atmaya başlayınca daha iyi anlayacaksınız. Şuan Windows 8 de çalışan Crack ve Loader programı yok

Telefon veya Kms aktivasyon yapmanızda fayda var..

teronova bey dediğiniz şekilde de yaptım Windows aktifleştitlemiyor diye bir şey yok aktiflrştiridi diyor resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa aktif olduğuna dair resmi de yükleyeceğim ama yüklemeyi beceremedim hiç bir sıkıntı yok dünden beri aktif olarak görünüyor saygılar

teronova bey dediğiniz şekilde de yaptım Windows aktifleştitlemiyor diye bir şey yok aktiflrştiridi diyor resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa aktif olduğuna dair resmi de yükleyeceğim ama yüklemeyi beceremedim hiç bir sıkıntı yok dünden beri aktif olarak görünüyor saygılar

teronova bey özür diliyorum sizden haklıymışsınız dediğniz şekilde yaptım etkinleştirilemiyor diyor ama bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere girince aktif görünüyor bu nasıl işmiş ya valla anlamadım

Windows 8 Pro için

CMD den yapınız

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr -skms 147.134.1.42:1688
slmgr.vbs -ato

burdaki proğrmala 5 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok
fakat bu crackla yapıldığı takdirde kesinlikle sistem biraz yavaşlıyor telefonla aktifleştrime olayı daha iyi bence pc de açılış kapanış bile farklı bu crackla biraz geç açılıp kapanıyor

Geri