Windows 8 Aktifleştirme..

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0

C:\Windows\System32 klasörüne gidin cmd.exe dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalışıtrın.

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr /skms kms.sjtu.edu.cn
slmgr.vbs -ato

Win 8 Pro için etkinleştirme yapıcaksınız olduğu gibi koypalayıp yapışıtırın cmd ye enter yapın bir iki pencere geldikten sonra etkinleştirildi diye uyarı gelecektir...

Enterprise gibi sürümlerde etkinleştirme yapmak için ona uygun serial koyun yukardakinin yerine...

Not: Çok yakında bu Server da patlar acele edin ve bütün Windows 8 etkinleştirmelerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz..

Enterprise sürüm için 6 aylık etkinleştirme konudaki talimatlar aynen geçerlidir..

slmgr.vbs -ipk 32JNW-9KQ84-P47T8-D8GGY-CWCK7
slmgr /skms kms.sjtu.edu.cn
slmgr.vbs -ato

Kaçırdım server ölmüş :(

Microsoft Windows 8 Activator

0f8e1ddd197888c8fb5f831529764fb2.png

5d05d298a721027e731dae6edf66993b.png

Aktivator.rar

teronova bundada internete bağlanmak gerekiyor mu? bu işe yarıyorsa arkadaşlarıma da w8 kuracağımda.

haci emeğine sağlık ilk başta yanlız bişey soracağım bilgin varsa eğer internetti devre dışı yapmak lazım yoksa açık olsa da olur haci bilgi için şimdiden tşkl...

kardeş bunu sakın deneme server ölmüş. telefon ile aktifleştirme yapabilmen için tekrar format atman gerekebilir. farklı aktivasyonlar birbirlerini etkiliyorlar galiba. birinde w7 ye iğnreç bir aktivasyon denemiştim yapamamıştı onun yüzünden çalışanıda yapamamıştı. sen diğerini dene bi deneyeceksen.

haci emeğine sağlık ilk başta yanlız bişey soracağım bilgin varsa eğer internetti devre dışı yapmak lazım yoksa açık olsa da olur haci bilgi için şimdiden tşkl...

Telefonla Aktive ettiğim için deneme şansım olmadı.. Fakat yabancı sitelerde çalıştığına dair mesajlar var Microsoft Windows 8 Activator ün yani en son verdiğim linkteki..

İnterneti bağlantını kesmeden Yönetici olarak çalıştırman gerekiyor Windows 8 İnstall/Uninstall tıklayarak gelen seçeneklerden y basıyorsunuz..

Yabancı sitedeki açıklama aynen böyle..

1. RUN AS ADMIN
2. CLICK ON INSTALL/UNINSTALL WINDOWS 8
When command Prompt open and Asked to PRESS Y/N JUST PRESS Y AND THAT'S
ALL IT WILL ACTIVATE IT BY ITSELF( IT SHOULD SAY ACTIVATION SUCCESSFUL PRESS OK AND OK AGAIN, AND THEN ON COMMAND PROMPt IT WILL SAY THAT IT WILL RESTART LET IT RESTART BY ITSELF
3. IT WILL THEN RESTART AND Voila ACTIVATED.
I Also Thinks it Works With All Version of Windows 8 but has not yet tested except for pro which prove that it works.
It also work on RTM VERSION of Windows 8 and with W.Z.T Release.

Telefonla Aktive ettiğim için deneme şansım olmadı.. Fakat yabancı sitelerde çalıştığına dair mesajlar var Microsoft Windows 8 Activator ün yani en son verdiğim linkteki..

İnterneti bağlantını kesmeden Yönetici olarak çalıştırman gerekiyor Windows 8 İnstall/Uninstall tıklayarak gelen seçeneklerden y basıyorsunuz..

Yabancı sitedeki açıklama aynen böyle..

1. RUN AS ADMIN
2. CLICK ON INSTALL/UNINSTALL WINDOWS 8
When command Prompt open and Asked to PRESS Y/N JUST PRESS Y AND THAT'S
ALL IT WILL ACTIVATE IT BY ITSELF( IT SHOULD SAY ACTIVATION SUCCESSFUL PRESS OK AND OK AGAIN, AND THEN ON COMMAND PROMPt IT WILL SAY THAT IT WILL RESTART LET IT RESTART BY ITSELF
3. IT WILL THEN RESTART AND Voila ACTIVATED.
I Also Thinks it Works With All Version of Windows 8 but has not yet tested except for pro which prove that it works.
It also work on RTM VERSION of Windows 8 and with W.Z.T Release.

bilgi için sağolasın yanız çalışmıyor bilgine yeni format attım 6 aylık aktifasyon kodu vardı o da gitti. haci canınız sağoalsun bilgilendirdiğiniz için...

win 8 pro yu yükledim ancak etkinleştirilmiyor yokmu bunun bir çaresi ekledigin crackide denedim olmadı cmd. uzantılı işlemi de yaptım olmuyor.

slmgr /ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr.vbs /skms 147.134.1.42
slmgr.vbs /ato

Acele Edin arkadaşlar Windows 8 pro patlamadan..
CMD yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın..

slm hocam

yluEr.jpg

boyle bir hata aliyorum ama ne yapmam gerekir?

Geri