cgokhans
New member
- Reaction score
- 0
Az önce bilgisayar açılışı uzun sürdü baktım Windows hazırlanıyor yazıyordu bilgisayar bir açıldı benim metro arayüzündeki 4 şey hariç her şey masaüstündeki kısayollarım falan gitmiş. Programların bazıları kalkmış (chrome ve windows8 in hava durumu mesajlaşma vs gibi eklentileri) bazıları aynen duruyor bilgisayar açıldığında yeni format atmışım ama bir kaç program yüklenmiş gibiydi. Tema filan ilk temaydı. Neden olabilir ki?
SOn yaptıklarım:
1)WinUnitiles den lisans kazanmışım onu kurdum hızlı bakımı yaptım sonra bilgisayarı kapattım
2)1. maddeden önce mağazadan dün indirdiğim 3-4 tane oyun ve program kaldırmıştım.
Birde neden chrome kaldırılıyor mozilla kalıyor windows 8 eklentileri nereye gitti bazı programlar duruyor sadece kısayolları silinmiş çok tuhaf ya. Bir fikri olan var mı?
(Uygulamaları yüklemeyi deniyorum onları da yüklemiyor )
SOn yaptıklarım:
1)WinUnitiles den lisans kazanmışım onu kurdum hızlı bakımı yaptım sonra bilgisayarı kapattım
2)1. maddeden önce mağazadan dün indirdiğim 3-4 tane oyun ve program kaldırmıştım.
Birde neden chrome kaldırılıyor mozilla kalıyor windows 8 eklentileri nereye gitti bazı programlar duruyor sadece kısayolları silinmiş çok tuhaf ya. Bir fikri olan var mı?
(Uygulamaları yüklemeyi deniyorum onları da yüklemiyor )