Windows 8.1 Tüm Sürümler 64Bit 32Bit MSDN Türkçe (10in1)

Starex_01

New member
Reaction score
0
j3lf.jpg

Windows 8.1 Tüm Sürümler 64Bit 32Bit MSDN Türkçe (10in1)

Kurulum Sırasında Key istemez.
MSDN Tabanlı Orijinal Windows 8.1 Sürümleri Tek Pakette Birleştirilmiş Olup Net Framework 3.5 Tüm Sürümler İçin Aktif Edilmiştir. Bunun Dışında Hiçbir Oynama Yapılmamıştır. 4.7 GB'lik DVD'ye Sığmaz.

qf31.png

5gde.png

downloadwl.png

Kod:
http://turbobit.net/download/folder/1502842

Rar Şifresi Yoktur.​

-----------------------------------------------------

CRACK

rg.gif

Bu Araçla Windows 8.1 Etkinleştirebiliceksiniz...

Windows 8.1 Pro x64 Sanalda Test Ettim Etkinleştirme Yapıyor.

Kullanımı

1-Zip'ten Çıkartın.
2-A9600E Adlı CMD'yi Yönetici Olarak Çalıştırın.
3-Uyarı Gelicek Tamam Deyin ve Sisteminiz Etkinleştirilmiştir.

j74j.png

g5lb.png

downloadwl.png

Kod:
http://turbobit.net/download/folder/1503095

Rar Şifresi Yoktur.​

bunları torrentde versenizde hızlı indirsek

bu crack sürelimi peki 1 sefer yaptınmı gerek kalmyomu bide güncellemede crack bozuluyormu ?

bu crack sürelimi peki 1 sefer yaptınmı gerek kalmyomu bide güncellemede crack bozuluyormu ?

Güncelleme yaparsan bozulabilir.Şuanda internette windows 8.1 için "eksiksiz" crack yok.Bu yüzden buna cevap veremem.Zamanla yeni crack çıkarsa onu yaparsınız.Daha yeni çıkan sistem olduğundan zaman gösterecek :)

Güncelleme yaparsan bozulabilir.Şuanda internette windows 8.1 için "eksiksiz" crack yok.Bu yüzden buna cevap veremem.Zamanla yeni crack çıkarsa onu yaparsınız.Daha yeni çıkan sistem olduğundan zaman gösterecek :)

ben güncelleme yaptım bozulmadı aynen devam ediyor.

4.757 mb cıkıyor dvd ye nasıl yazdırcez acaba bunu.

8 gb dvd ler var ona koopyala öle olur

Sardu programını kullanarak usb'ye bootable olarak yazdırmayı deneyebilirsiniz.

bunu daha hızlı indirebileceğim bir program var mı acaba?

üsdat linkler sağlam ama indir e tıkladıktan sonra normal indirmeyi seçiyorum sonra ücretli üyelik sayfası açıyor onu kapatınca da dosya indirme sayfası çıkmıyor. silindiğine dair bir yazı da çıkmıyor. sadece dosya upload sayfası çıkıyor.
bu yüklemeleri turbobite ücretli üye olmadan indiremiyoruz sanırım.
ücretsiz indirebileceğimiz linkler bulursan güncelleyebilir misin. kolay gelsin sağol.

üsdat linkler sağlam ama indir e tıkladıktan sonra normal indirmeyi seçiyorum sonra ücretli üyelik sayfası açıyor onu kapatınca da dosya indirme sayfası çıkmıyor. silindiğine dair bir yazı da çıkmıyor. sadece dosya upload sayfası çıkıyor.
bu yüklemeleri turbobite ücretli üye olmadan indiremiyoruz sanırım.
ücretsiz indirebileceğimiz linkler bulursan güncelleyebilir misin. kolay gelsin sağol.

Hocam ilgilenicem bu sorunla sonra mesaji guncellerim

günceleme: denedim linklerde şuanda herhangi bir problem yok ücretsiz de indirilebiliyor.
linke tıkladıktan sonra örneğin part1 üzerine tıklayın sonra aşağıdan regular(normal) download seçeneğini seçin.Telefon numarası vs istediğinde üzerindeki çarpıdan kapatın.bu şekilde denedim herhangi bir sorun gözükmüyor.

Hocam ilgilenicem bu sorunla sonra mesaji guncellerim

günceleme: denedim linklerde şuanda herhangi bir problem yok ücretsiz de indirilebiliyor.
linke tıkladıktan sonra örneğin part1 üzerine tıklayın sonra aşağıdan regular(normal) download seçeneğini seçin.Telefon numarası vs istediğinde üzerindeki çarpıdan kapatın.bu şekilde denedim herhangi bir sorun gözükmüyor.

Bugün indirmeye başladım oldu o günkü sorunlar yok artık demek ki benim ortak internetten kaynaklıymış sağol üsdat

ya arkadaşlar ben indirdim ama cd de yeterli yer yok diyor iso 4,81gb cd de 4.70GB ne yapacağız buna

Geri