Kalıcı Windows 8 / 8.1 etkinleştirmek için onun en iyi program. Buna ek olarak kullanmak için veprogramı etkinleştirmek için çalışırken kullanmak içinetkinleştirme anahtarları getirmek deneyimi gerektirmez kolay . , Windows 8.1 Product Key Finder Windows 8 / 8.1 yayınların her türlü için farklı sunucularında lisans arar bir programdır . Tuşlar otomatik olarak güncellenir. Bu yazılım günlük anahtar güncellemeleri Windows 8.1 Aktivatörler'iniyi biridir .
Şimdi bir günpiyasada birçok yeni İşletim Sistemleri vardır . İnsanlar her zamanyeni bir İşletim Sistemi yaşamak istiyorum ve onlar sadece bir satın almak için gitmek ! Yanigeliştiriciler İşletim Sistemi yapmak için çok çalıştık çünkü İşletim Sistemi satın almak için iyi. Bu yüzden onlardan birini satın alarak onlara destek olmalıyız . Onlar çok kullanıcı dostu olan ve çok iyi GUI olduğu gibi Son zamanlarda , Microsoften iyi İşletim Sistemleri vardır . Microsoft, Microsoft'un en son işletim sistemi olan Windows 8.1 , tanıttı . Eğer İşletim Sistemi , sonraGeliştirici sitesinde , yani Microsoft Corporation bir deneme sürümünü indirebilirsiniz nasıl ' nin kontrol etmek istiyorsanız . Eğer ücretsiz Windows için 8.1tam özelliklerini yaşamak istiyorsanız , ben senin Windows 8 / 8.1 içinanahtarını bulmak için , Windows 8.1 Product Key Finder Ultimate verdik
Özellikler :
Windows 8 / 8.1 - Key Finder (tuşlar kurulum ve aktivasyon pencereler bulabilir miyim )
Windows 8 / 8.1 -Kaldır Ürün Anahtarı
Windows 8 / 8.1 ve Office 2013 - Aktivasyon Yedekleme
Taşınabilir skype -Kapsar
- Otomatik skype giriş
- Yarı - otomatik Skype ( telefon aracılığıyla Daimi aktivasyon ) Windows 8 / 8.1 için aktivasyon
- Make Yükleme Kimliği
-View curent anahtar
Günlük skype hesabı -Güncelleme
- Sabit hata non-core ( hata ox00 .... bilgisayar, Microsoft Windows çalıştıran non-core edition )
- KMS Activator :
Sistem Dosyaları zarar ile Güvenli aktivatör
Aktivasyon süresi 180 gün olup, bunu yenileyebilirsiniz
Herhangi bir önceki aktivasyonlarını kaldırabilirsiniz
Koşullar :
Net Framework 2.0
İnternet Bağlantısı
Ne sürümde yeni 14.04.1 Final Release
Tam adı , os sürümü ve os platformu os Görünüm - Ekle .
Tuşları günde birkaç kez -Güncelleme .
- Skype Aktivasyon Bugs düzeltildi.
Sabit Hata çekirdek olmayan ( hata ox00 .... bilgisayar, Microsoft Windows çalıştıran çekirdek olmayan sürümde) - Ekle
- KMS Etkinleştirme :
, Windows 8.1 Professional
, Windows 8.1 Professional_N
, Windows 8.1 Kurumsal
, Windows 8.1 Enterprise_N
Windows Server 2012 R2 Server Standard
Windows Server 2012 R2 Datacenter
Windows Server 2012 R2 Essentials
Windows 8 Professional
Windows 8 Professional N
, Windows 8 Enterprise
, Windows 8 Enterprise N
Tüm hataları düzeltildi.
Nasıl Windows'u 8.1 Etkinleştirmeye ?
İlkProgramı yükleyin .
Sonra yönetici olarak bu programı çalıştırın.
"Kaldır Ürün Anahtarı " üzerine tıklayın .
Windows aktivasyonu için yeni anahtarları almak için " Aktivasyon Product Key Finder " üzerine tıklayın .
O anahtarı kopyalayın.
Ürün anahtarı yüklemek için "Şimdi Yükle Key " tıklayın .
Seçeneği seçtik , " Skype Windows phone aracılığıyla 8.1 daimi aktivasyonu için " .
Yeni Skype hesabı almak için " Skype Account Update" tıklayın .
Kurulum kimliği almak için "Yükleme Kimliği olun " üzerine tıklayın .
+448000188354 : Skypebaşladıktan sonra "Start Skype " tıklayın , arayın.
Eğer robot konuşmaya başladığınızda , hemen ( otomatik Kurulum kimliği göndereceğiz ) Skype tıklayın " Gönder Kurulum kimliği " üzerine tıklayın .
ŞimdiRobot sizeonay kimliği anlatmak zorundadır .
" Onayla Kimliği " üzerine tıklayın . Şimdi kalıcı Windows'u 8.1 etkinleştirmek içinmanuel onay kimliği yazmak .
Şimdi hepsi yapılır! Windows aktivasyonunu kontrol edin !
Şimdi bir günpiyasada birçok yeni İşletim Sistemleri vardır . İnsanlar her zamanyeni bir İşletim Sistemi yaşamak istiyorum ve onlar sadece bir satın almak için gitmek ! Yanigeliştiriciler İşletim Sistemi yapmak için çok çalıştık çünkü İşletim Sistemi satın almak için iyi. Bu yüzden onlardan birini satın alarak onlara destek olmalıyız . Onlar çok kullanıcı dostu olan ve çok iyi GUI olduğu gibi Son zamanlarda , Microsoften iyi İşletim Sistemleri vardır . Microsoft, Microsoft'un en son işletim sistemi olan Windows 8.1 , tanıttı . Eğer İşletim Sistemi , sonraGeliştirici sitesinde , yani Microsoft Corporation bir deneme sürümünü indirebilirsiniz nasıl ' nin kontrol etmek istiyorsanız . Eğer ücretsiz Windows için 8.1tam özelliklerini yaşamak istiyorsanız , ben senin Windows 8 / 8.1 içinanahtarını bulmak için , Windows 8.1 Product Key Finder Ultimate verdik
Özellikler :
Windows 8 / 8.1 - Key Finder (tuşlar kurulum ve aktivasyon pencereler bulabilir miyim )
Windows 8 / 8.1 -Kaldır Ürün Anahtarı
Windows 8 / 8.1 ve Office 2013 - Aktivasyon Yedekleme
Taşınabilir skype -Kapsar
- Otomatik skype giriş
- Yarı - otomatik Skype ( telefon aracılığıyla Daimi aktivasyon ) Windows 8 / 8.1 için aktivasyon
- Make Yükleme Kimliği
-View curent anahtar
Günlük skype hesabı -Güncelleme
- Sabit hata non-core ( hata ox00 .... bilgisayar, Microsoft Windows çalıştıran non-core edition )
- KMS Activator :
Sistem Dosyaları zarar ile Güvenli aktivatör
Aktivasyon süresi 180 gün olup, bunu yenileyebilirsiniz
Herhangi bir önceki aktivasyonlarını kaldırabilirsiniz
Koşullar :
Net Framework 2.0
İnternet Bağlantısı
Ne sürümde yeni 14.04.1 Final Release
Tam adı , os sürümü ve os platformu os Görünüm - Ekle .
Tuşları günde birkaç kez -Güncelleme .
- Skype Aktivasyon Bugs düzeltildi.
Sabit Hata çekirdek olmayan ( hata ox00 .... bilgisayar, Microsoft Windows çalıştıran çekirdek olmayan sürümde) - Ekle
- KMS Etkinleştirme :
, Windows 8.1 Professional
, Windows 8.1 Professional_N
, Windows 8.1 Kurumsal
, Windows 8.1 Enterprise_N
Windows Server 2012 R2 Server Standard
Windows Server 2012 R2 Datacenter
Windows Server 2012 R2 Essentials
Windows 8 Professional
Windows 8 Professional N
, Windows 8 Enterprise
, Windows 8 Enterprise N
Tüm hataları düzeltildi.
Nasıl Windows'u 8.1 Etkinleştirmeye ?
İlkProgramı yükleyin .
Sonra yönetici olarak bu programı çalıştırın.
"Kaldır Ürün Anahtarı " üzerine tıklayın .
Windows aktivasyonu için yeni anahtarları almak için " Aktivasyon Product Key Finder " üzerine tıklayın .
O anahtarı kopyalayın.
Ürün anahtarı yüklemek için "Şimdi Yükle Key " tıklayın .
Seçeneği seçtik , " Skype Windows phone aracılığıyla 8.1 daimi aktivasyonu için " .
Yeni Skype hesabı almak için " Skype Account Update" tıklayın .
Kurulum kimliği almak için "Yükleme Kimliği olun " üzerine tıklayın .
+448000188354 : Skypebaşladıktan sonra "Start Skype " tıklayın , arayın.
Eğer robot konuşmaya başladığınızda , hemen ( otomatik Kurulum kimliği göndereceğiz ) Skype tıklayın " Gönder Kurulum kimliği " üzerine tıklayın .
ŞimdiRobot sizeonay kimliği anlatmak zorundadır .
" Onayla Kimliği " üzerine tıklayın . Şimdi kalıcı Windows'u 8.1 etkinleştirmek içinmanuel onay kimliği yazmak .
Şimdi hepsi yapılır! Windows aktivasyonunu kontrol edin !