Windows 8.1 Activator 1.0 | Guncel

back-ir

New member
Reaction score
0
Windows 8.1 Activator 1.0 | konu silinmiştir

konu silinmiştir.

arkadaşım şunu torrent olmayan bir yerede yuklermisin.burdan
indiremedim.davetiye koduyla üyelik veriyorlarmış davetiyeyi kim verecek
şunu herkesin indirebileceği şekilde versen süper olacak.

Link herkesin indirebileceği şekilde yeniden linklenmiştir. Uyarılarınız için teşekkürler.

işe yaradı ancak masaüstündeki yazı kalkmadı. değerlendirme kopyası yazıyor hala ama aktif olmuş.

emeğine sağlık saol hacı

peki güncelleme yapmadan önce mi kullanmak daha sağlıklı yoksa güncelleme yaptıktan sonra mı. teşekkürler

farketmez güncelleme yapıyor. Ancak önemliyse önce güncelleme yaparsınız.

önce crack yaptım sonra güncelleme yaptım bir sorun yok gibi... güncelleme yapmadan önce crack yapınca, güncelleme ile gelen bir yama var, crack onun yuklenmesini önlüyordu windows 7 de. ben bunu gördüm. sanırım o nedenle önce crack yapmak daha iyi. yamuluyorsam düzeltin

windows 8 yüklü iken update ile 8.1 yaptım ne yaptıysam crack olmadı çözüm nedir bu dosyalarda çalışmadı ???

3 aylık flnmı bu crack yoksa sonsuzmu ?? teşekkürler buarada

Ben daha önce telefonla windows 8 i etkinleştirdim, sorunsuz şekilde kullanıyorum.Fakat windows 8.1 i güncelleştirmek istiyorum ama nedense mağazada böyle bir güncelleştirme yok ... neden acaba ?

ben bununla 3 ay önce crack yaptım. güncellemeler kapalı kullanmış olduğum halde bilgisayar açılırken şimdi windowsu yeniden yükle lisans satın al yoksa yeniden başlatılacak diye bir yazı çıkıyor.

Geri