Windows 7'yi Vista ve XP ile karşılaştırdık

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Microsoft'un çıkarmış olduğu en son işletim sistemi olan Windows 7 RTM sürümünü Windows Vista ve Windows XP ile karşılaştırarak bir kaç test yapacağız.

Testlerimizde açılış hızı gibi çeşitli ayrıntılar görsel olarak sizlere lanse edilecek.

Test Platformları:

2zegqiv.jpg

Başlatma ve Kapatma:

28h396a.jpg

a1mhd.jpg

Bellek ve Önbellek Yönetimi:

208edua.jpg

Uygulama & Program Performansı : Örnek program Populer PCMark Vantage

rb9jb6.jpg

2w3nfpe.jpg

windows 7 daha cok yol kat edecek diyebiliriz. bilgi icin tskler

Windows 7 de tırt çıktı beaa. yani XP son testlerde yok çünkü win7 nin gelişmemiş olduğunu ortaya koyabilirdi. win7 vistadan iyi ama 2 kuşak ileri bir işletim sistemi olmasına rağmen xp hala büyük rakip. win7 yi vista ile kıyaslayınca hata olur bence. zaten Win7 Vistanın servis pack li hali gibi bişey bana kalırsa.

tşkler... win 7 iyidir bence herzaman..

bence nasıl windows 98 den xp ye geçerken direnenler oldu windows 98 in daha iyi olduğunu söyleyenler oldu. bu da böyle birşey.bu güne kadar olan işletim sistemi alışkanlığından vazgeçmek tabiiki çok zor ne nerde çok iyi biliyorsunuz çünkü ama yeni işletim sisteminde bildiğiniz herşey sıfırlanmış gbi oluyor ama windows 7 gerçekten çok başarılı ve çok güzel yapılmış bence windows 7 tercih edilecek ve xp yavaş yavaş tozlu raflara kalkacak.

Aynen win98 den xp ye geçmemek için çok uğraşmıştım ve haklıydımda ozamanalr xp hiç bir oyunu açmıyor her programda hata raporu veriyordu.

Taki xp sp1 çıkana kadar sp1 ile win98 sp3 kıvamına gelmiş dahada gelişmişti sp2 son noktayı koymuştu.

Tam geçeçem derken anakart yandı garanti kapsamı dışı kaldıgı için eski sistmeme döndüm bu sistemde de win7 ii gitmez, sistem idle da 230-250 mb arası ram yiyor win7 de bu kadar yiceni sanmıyorum

bence nasıl windows 98 den xp ye geçerken direnenler oldu windows 98 in daha iyi olduğunu söyleyenler oldu. bu da böyle birşey.bu güne kadar olan işletim sistemi alışkanlığından vazgeçmek tabiiki çok zor ne nerde çok iyi biliyorsunuz çünkü ama yeni işletim sisteminde bildiğiniz herşey sıfırlanmış gbi oluyor ama windows 7 gerçekten çok başarılı ve çok güzel yapılmış bence windows 7 tercih edilecek ve xp yavaş yavaş tozlu raflara kalkacak.

katılıyorum. o dönemi çok iyi hatırlıyorum.insanları alışkanlıklarından vazgeçirmek çok zor.

Geri