Windows 7'de sona doğru!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7: RC sürümünün tarihi belli oldu mu?

rkanbl.jpg

Win 7 RC dedikoduları artıyor: Nihai sürüm adayı ne zaman gelecek, kimler deneyebilecek?

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin çıkış tarihi hakkındaki dedikodular artmaya devam ediyor. Şu sıralar gündemde işletim sisteminin Release Candidate sürümünün, yani nihai sürüm adayının çıkış tarihi var. Bazı dedikodulara göre RC 10 Nisan'da yayınlanabilir.

Microsoft'a yakınlığıyla bilinen Neowin'in ismini vermek istemeyen bir Microsoft kaynağından öğrendiğine göre final sürüm adayının (RC) firma içi test süreci çoktan başladı. Önümüzdeki haftalarda büyük bir sorun çıkmadığı sürece bu tarihe sadık kalınacağı düşünülüyor.

Windows yöneticisi Steven Sinofsky yaptığı bir açıklamada halka açılan beta sürümden (Build 7000) bu yana kullanıcılardan 500.000'den fazla iyileştirme önerisi alındığını belirtti. Hangilerinin final sürüm adayına uyarlanacağı ise henüz belli değil.

Yine Sinofsky'nin açıklamasına göre Windows 7'nin ilk ve tek RC sürümü sadece Technet ve MSDN abonelerine değil, tüm halka sunulacak ve isteyen herkes indirebilecek.

Bende bir kaç öneri göndermiştim özellikle kullanıcı denetimi uac ve dokunmatik ekranlarda kullanılması gibi faktörlerin

yeniden gözden geçirilmesi ile ilgili beşyüz binde : ) bir olmak bile güzel bilgi için tşk final sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum.

Aklıma geldi şimdi şunuda eklemek isterim microsoft her ne kadar orjin olarak kabullenmese bile açık kaynak kodu eklenmesi ile ilgili

windows seven da bu durumu internetten kullanıcılara test ettirerek ve geri bildirim yapılmasını ve değerlendirilmesini

çok daha büyük ölçüde kabul etmiş gözüküyor bende kendi adıma her seferinde dile getirmiş bile olsam bu vistanın gece clubünde ki halidir diye : )

ama yinede hız gibi belli başlı farklılıklar gösteren bir işletim sitemi olmak yönünde seven'ın hızla ilerlediğini de göz ardı edemiyorum.

çok daha büyük ölçüde kabul etmiş gözüküyor bende kendi adıma her seferinde dile getirmiş bile olsam bu vistanın gece clubünde ki halidir diye : )

ama yinede hız gibi belli başlı farklılıklar gösteren bir işletim sitemi olmak yönünde seven'ın hızla ilerlediğini de göz ardı edemiyorum.

vistanın gece clubündeki hali ne demek yaw :) vistadan iyimi kötümü..

paylaşım için teşekkürler...

windows 7 bırcok donanımı drıver sız tanıyor

vistanın gece clubündeki hali ne demek yaw :) vistadan iyimi kötümü..

paylaşım için teşekkürler...

Vistanın gece clubündeki hali demek vistanın aynı çekirdeği üzerine yazılmış makyajlanmış güzelde bir tuvalet giydirilmiş hali demek aslında çok kurcalarsanız anlıyacaksınız ki siz vista kullanıyorsunuz ve bu bir rüya hız olarak vistadan iyi , sürücü yüklemelerinde de problem yok release candidate sürümünün, yani nihai sürüm adayının nisan gibi çıktığı zaman hepimiz göreceğiz birlikte iyi mi kötümü ? bu biraz da son kullanıcı açısından göreceli bir kavram ama benim problemim iyi veya kötü olmasında değil evet biraz daha hızlı teknik stabil çalışan bir işletim sistemi ama benim derdim başka neyse : ) ?

Geri