windows 7 yi süper kılanlar

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
sistem özellikleri çok az
» İşlemci: 32 ya da 64 bit, 1 GHz
» RAM: 1 GB
» Sabit Disk: 16 GB boş alan
» Aero arayüz için: DirectX9 destekli 128 MB grafik kartı
» Optik: DVD-R/W
peki neden böyle dersiniz vista iyi sistem istediği için kimse yüklemeye bile çalışmadı bide onun için parçamı alıcam dedi onun için microsoft bu yönteme yöneldi celeron gibi işlemcide bile xp den fazla performans veren 7 en az 512 ramde en iyi 1 gb de çalışıyor
ekran kartı 128 zaten vista hdd de 18-19 gb yer kaplarken bu 16 gb kaplıyor ve kurulumda soruyor grafik kalitesi az-orta-yüksek-çok iyi buna göre yükleme belleği artıyor en azda 10 gb alan çok iyide 22 gb kaplıyor ve birden çok directX ile birlikte geliyor(8-9-10)vistada 10 olduğu için çoğu oyun çalışmadı.
bütün yazı bana aittir çalıntı değildir.:durdurun:durdurun:durdurun
teşşekkür yokmu yaw

Vista ara sürüm işletim sistemidir. Bu yeni dükkan açmaya benzer herşeyin en kalitelisini koyar her türlü masrafa girer iş sahibi. Fakat o iş yeri oturduğunda ise fiyatlar ve kalite de artık standartlaşmıştır. Windows 7 de Vista'nın standartlaşmış halidir bir bakıma ve tahminimce performans bakımından XP ile bile kapışabilir

bilgi için teşekkürler

uzunefe nin anlatmak istediğini açıklıyayım.

Xp Windows 5.0 dı (hata payı olaBİlir :) )vista Windows 6.0 oldu yani sürüm atladı Se7en ise 6.1 yani geliştirme sürümüdür daha açık konuşmak gerekirse se7en bir işletim sistemi değil bir vista geliştirmesidir se7en dan sonra çıkacak olan işletim sistemi (adını unuttum) inş. yeni sürüm olacak (7.0) ama 2015 temi 2020 demi çıkar orasını bilemem

okadar bekleyeceklerini sanmam...3-5 sene sonra yeni bişi gelir önümüze...

yani doğru düzgün sistem deilmi bunlar vista doğru se7en ara sistem

windows 7 her anlamda su ana kadarki en iyi işletim sistemi bugune kadar betası bıle kusursuz olan çok performanslı bı işletim ssitemi ayrıca 16 gb flanda değil ben kullanıyorum format sonrası bılgısayarm da max 8 gb fln yer kaplıyor... (programlarımı kurmadan) walla memnunum win7'imden gerı baska bı sisteme dönermyim hiç sanmıyorum : ))

bune ya tabi ya süper (!) yürü git işine ya 16 GB boş alan oyun mu vista bile bu kadar yer istemiyo

4 sene sonra Windows 10 çıkar o da 25 GB alan ister

birkaç aydır beta sürümünü kullanıyorum hiç fena değil.

arkadaşlar se7en bu kadar iyi mi yani vistanın insanı deli eden hantallığından sonra xp rahatlığını veriyo mu?

Geri