Windows 7 yeni microsoft doğrulamasından geçmiyor

canberk---

New member
Reaction score
0
öncelikle tüm arkadaşlara selamlar hangi cracki yaparsanız yapın microsoftun doğrulama adresine girip size güncellemeyi yaptırdığı andan itibaren yasal olmayan sürüm diyo daha sonra sağ altta ve başlangıçta sorunlar olmaya başlıyo şimdi harbi kızın ve diğer arkadaşların tüm güncel crackler dahil denedim windows doğrulamasını geçecek bir yeni crack veya aktivasyon aracı lazım bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder emeklerine saygı duyarım

ben yaklasik 3 aydir windows 7 loaderli home premium kullaniyorum.simdiye kadar problem yok..dogrulamada tamam.resimde verdim..

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim harbi kız benim anlatmak istediğim şuydu microsoftun güncelleme yapmaması değil doğrulama sayfasına bastığınızda size bişey yükleminizi istiyor ve yüklüyosunuz yükledikten sonra ise windows 7 yapı orjinal kopyası değil diye sağ altta yazıyor açılışta sonra sor ve ona benzer değişik şeyler yazıyor harbi kız senin programı denedim ama o yazıyı kaldırmadığı gibi sorunumuda çözmedi bulunan loaderler ve crackler sorunumu çözmedi bende format atmak zorunda kaldım şimdi en son win7 konularının içindeki en son cracki yaptım fakat emin olun buna aynı şeyi yine söylüyo microsoft doğrulamanın başarılı olması için bişey yüklememi istiyo bende yüklemedim bir daha korkuyorum yine aynı sorun olacak diye umarım anlatabilmişimdir sorun 3 aydır kullanman değil arkadaşım microsoftun göndermiş olduğu o doğrulama sayfanı görebilmen için bişey yüklemeni istedikten sonra başlıyo loader felan hikaye onu yükledikten sonra ben win 7 ultimate kullanıyorum 3 aydır benimde problemim yoktu ama şu an oluyo kusura bakmayın çok fazla meşgul ettim ama durum bu teşekkürler

doğrulamayı yükleme o zaman...

öncelikle reallies çok teşekkür ediyorum sorunumla uğraştın ve çözdüm doğrulamadan geçti emeğine sağlık harbi kız sizede teşekkür ederim tüm hackhell ailesine teşekkürler emeğe saygı

aynen realliesin verdiği linkteki loader çözdü hepsi çözmüyo teşekkürler

service pack 1 cikana kadar windows 7 loder ile verin coskuyu arkadaslar..

Merhaba arkadaşlar aynı problemi bende yaşıyorum sanırım canberk realliesin verdiği adresten olayı çözmüş fakat linkte ölmüş acaba linki yenileyebilir misiniz şimdiden teşekkürler

arakadaşlar linkler calışmıo doğrulamadan gecemiyorum yadımcı olabilecek var mı şididen t.ederim

linkler ölmüş daha sağlam yapamazmısınız bu bağlantıyı

\ReaLLieS tekrar aylaşırsan çok memnun olurum . lütfen

linklerdeki dosyalar silinmiş, tekrar yüklerseniz sevinirim

Geri